Propune o soluție pentru accesul la oportunitățile oferite de Erasmus+ și câștigă 800 de euro pentru implementarea proiectului

studenți cursuri echipă
Foto: Erasmus Student Network Moldova

Organizația studențească Erasmus Student Network Moldova lansează un hackathon creativ, destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani. Evenimentul se va desfășura în perioada 18-19 mai la Student HUB din incinta Academiei de Studii Economice a Moldovei.

Evenimentul își propune să întrunească tineri pasionați de inovație pentru a dezvolta soluții digitale care să faciliteze accesul la oportunitățile oferite de Erasmus+. Datorită acestei oportunități, participanții pot să contribuie la dezvoltarea personală și profesională prin intermediul mobilităților academice, stagiilor și proiectelor de colaborare.

Pentru a vă înscrie la hackathon, trebuie să formați o echipă constituită din cinci membri. În cazul în care nu reușiți să creați o echipă, vă puteți înregistra individual, iar organizatorii vă vor repartiza unui alt grup.

Participanții vor concura pentru a câștiga premii pe care le pot utiliza ulterior în realizarea proiectului:
# locul I – 800 de euro;
# locul II – 500 de euro;
# locul III – 200 de euro.

Participarea este gratuită. Tinerii interesați sunt îndemnați să completeze acest formular pentru a se înregistra.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente