(video) Vicepreședinta PPE pe tineret, la Congresul Organizației de Tineret a Platformei DA: „Năstase se situează de partea demnității și adevărului”

maramares

Ștefan Cojocari este noul președinte al tinerilor DA ales la Congresul Organizației de Tineret a Platformei DA cu genericul #PreședintePentruTINEri. La congres a fost invitată și Mara Mareș, vicepreședinta Partidului Popular European (PPE) de tineret, care a susținut un discurs.

„Când știi că sângele apă nu se face, niciun obiectiv nu este prea ambițios, niciun proiect nu este prea mare și nimeni nu ne poate opri din drumul nostru. Drumul nostru comun spre Europa!

Andrei Năstase va fi următorul președinte al Republicii Moldova, pentru că prin ceea ce și-a propus pentru țara sa și pentru oamenii pe care vrea să-i reprezinte se situează de partea pozitivă a istoriei. De partea demnității și adevărului!

Le mulțumesc fraților noștri din Republica Moldova pentru primirea călduroasă, îl felicit pe Dinu Plîngău pentru ceea ce a făcut până acum și îi doresc succes lui Andrei Năstase, alături de cea mai puternică echipă de tineret din Republica Moldova!”, a declarat Mara Mareș.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente