Campanie dulce la Chișinău: 10% din canitatea cireșelor vândute este distribuită gratuit medicilor din prima linie

cirese2

„Consilier municipală, Aliona Mandatii, a demarat o campanie „dulce” prin care 10% din canitatea cireșelor vândute este distribuită gratuit medicilor din prima linie. Vă mulțumim tuturor, celor care ați cumpărat cireșele din livezile Domulterra SRL (de la ora 8-00 pâna la ora 14-00, la piața agricolă de lângă parcul Afgan, str. Miron Costin, 14/a) și, astfel, ați contribuit direct la donație” scrie Platforma DA.

Detalii despre campanie vă oferim chiar din prima sursă. Iată ce spune Aliona Mandatii:

„Din volumul cireșelor cumpărate de voi, 10% și mai mult noi livram cirese către spitale. Țin sa va aduc la cunostință că am livrat cirese către Centrul de triere COVID-19 de la Moldexpo, Spitalul Nr1, Maternitatea nr2, Spitalul Ignatenco, Spitalul Ministerului Sănătății, Spitalul Arhangelul Mihail, Spitalul sf.Treime.
Astăzi si mâine vom merge către alte spitale, ajutați-ne în continuare să facem lucruri frumoase. Prin faptul că procurați cireșe de la noi, contribuiți la vitaminizarea lucrătorilor medicali care sunt epuizati la maxim și au nevoie ca niciodată de susținerea noastră! Va asteptam!”

La această campanie Aliona Mandatii este ajutată de colegii din fracțiunea Platformei DA din CMC, Aliona Doroş, Rotari Sergiu, Iurie Tesa, Ion Macovei, Verbițchi Ruslan, Ina Gaidău care distribuie lăzile cu cireșe la spitale. La un moment dat a pus umărul la cărat lăzi și Andrei Nastase: medicii astăzi sunt pe primul loc al priorităților noastre”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente