Universitatea Tehnică a Moldovei lansează etapa suplimentară de depunere a actelor

utm-8

Dragi viitori studenți, dacă vă fascinează ingineria și doriți să faceți o carieră în acest domeniu al viitorului, Universitatea Tehnică a Moldovei este alegerea perfectă.

În cazul în care nu ați reușit să participați la etapa inițială de Admitere la UTM, aveți posibilitatea să o faceți acum, în etapa suplimentară, prin depunerea fizică a actelor la Comisia de admitere. Dacă vă grăbiți, la unele specialități mai puteți prinde un loc la buget, transmite site-ul UTM.

Au rămas disponibile 43 de locuri bugetare în domeniul Inginerie și activități inginerești din numărul total de 1 357 de locuri bugetare avute inițial la UTM.

De asemenea, puteți opta pentru studii prin contract sau cu frecvență redusă, unde locurile nu sunt limitate. Iar dacă doriți să concretizați anumite aspecte privind programele de studii sau orice alte chestiuni privind procesul de admitere, puteți apela unul dintre numerele de telefon: 060 30 20 51, 060 30 20 52, 060 30 20 53.


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente