(foto) Un nou local cu design primăvăratic s-a deschis la Chișinău. În baia fetelor găsești dresuri și absorbante

zhousecolaj
Foto: colaj #diez

Un local recent deschis vestește primăvara la Buiucani, cel puțin asta reiese din elementele de design alese pentru a decora restaurantul. Trecând întâmplător prin regiune, echipa #diez a făcut un popas și a fost plăcut surprinsă de atmosfera caldă și de meniul prietenos. Mai mult, în baia fetelor (cel puțin) am descoperit câteva surprize pe care nu le întâlnim des în alte localuri. 

Restaurantul se numește ZHouse și este situat în sectorul Buiucani al Capitalei, mai exact pe strada Vasile Lupu 30. Decorul are nuanțe primăvăratice cu elemente florale cam prin toate zonele restaurantului. În același timp, în diferite colțișoare ale acestuia vei găsi mesaje diferite, precum seturi de cărți împrăștiate pe perete sau o chitară însoțită de „The Sound of Silence”.

Foto: zhouse.md
Foto: zhouse.md
Foto: zhouse.md
Foto: zhouse.md

Baia fetelor (cel puțin) oferă surprize rar întâlnite în localurile de la noi. Începând cu mesajul „De-atâta”, devenit popular în discuțiile din ultimul timp, și până la absorbantele, deodorantul și dresurile oferite fetelor.

Foto: diez.md

Meniul pune accent pe mâncarea tradițională, așa că aici vei găsi o varietate mare de bucate familiare moldovenilor: ciorbe, sarmale, plăcinte și chiar deserturi tradiționale, cum ar fi prunele cu nuci. Cu toate acestea, localul are grijă și de gusturile celor care preferă să mănânce ceva mai diferit, astfel încât aici poți mânca și burgeri, fructe de mare sau paste italiene. Prețurile ni s-au părut medii, justificabile în raport cu calitatea. De asemenea, trebuie să menționăm că porțiile sunt destul de generoase.

Foto: diez.md

Pentru că localul a fost deschis recent, primii oaspeți au parte de un card de reducere, așa cum am primit și noi. Cardul, însă, poate fi solicitat și online. Vă puteți înregistra aici. De asemenea, pentru că am fost pentru prima dată la ei în vizită, am primit și o gustare-cadou din partea casei – o bruschetă cu pateu de pui și ceapă caramelizată.

Le poți urmări activitatea și pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente