În Săptămâna Educației, la UPSC s-a desfășurat Concursul Național de Interpretare Artistică „Tinere Talente”, ediția a 3-a

Tinere_talente_2024-7

În Săptămâna Educației, organizat de Facultatea de Științe ale Educației a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, s-a desfășurat pe 27 aprilie 2024 în Ziua Drapelului Național și în preajma Zilei Mondiale a Dansului, Concursul Național de Interpretare Artistică „Tinere Talente”, ediția a 3-a, informează UPSC.md.

Evenimentul cultural-artistic a fost deschis de Ansamblul model de dansuri populare „Ciuleandra”, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, conducător artistic, coregraf, lector, Ion BENCHECI.

Concursul Național de Interpretare Artistică  „Tinere talente”, eveniment, care cultivă valorile artistice exprimate prin dans, a întrunit 32 colective coregrafice din R. Moldova, România și Ucraina și s-a desfășurat în curtea Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău și în Parcul „Alunelul” al capitalei.

Mulțumirile au fost transmise decanei Facultății de Științe ale Educației, Nina GARȘTEA, Catedrei Pedagogie Preșcolară, Educație Fizică și Dans, lui Ion BENCHECI, lector univ., pentru organizarea acestui eveniment de anvergură, precum și rectorei Alexandra BARBĂNEAGRĂ, pentru susținerea ideii și sprijinul acordat în organizarea concursului.

Acest material a fost scris și redactat de echipa UPSC. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUPSC
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente