Atenționare pentru cetățenii moldoveni aflați în Franța. Compania națională de căi ferate anunță grevă

tehnocratii-cumpara-trenuri-din-franta-desi-au-softronic-ul-la-craiova
Foto: Micapi

Ambasada Moldovei în Republica Franceză atenționează cetățenii moldoveni care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în această țară. În data de 5 decembrie 2019 este anunțată o grevă a Regiei Autonome a Transporturilor Pariziene (RATP), a companiei naționale de căi ferate (SNCF), a sindicatelor FO-Transports et logistique și FO-Air France (sindicat al personalului la sol), care vor duce la perturbări ale circulației feroviare, urbane și interurbane, precum și în rețeaua rutieră și în orarul zborurilor companiilor aeriene.

Conform datelor Companiei Naționale de Căi Ferate – SNCF, cetățenii sunt rugați să aleagă alternative de călătorie și să se informeze pe pagina de Internet https://www.sncf.com/fr despre trenurile care circulă la data de 5 decembrie 2019.

Informațiile despre evoluțiile din sistemele de circulație vor fi disponibile începând cu ziua de marți, 3 decembrie 2019, orele 17.00, iar pe toată durata grevei vor fi disponibile zilnic, la aceeași oră, informații despre trenurile ce vor circula a doua zi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente