(video) „I-am cinstit cu pălincuță pe absolut toți fanii.” Băieții de la RIOT MONK au lansat clipul piesei „Be Pălincă”

unnamed

Băimărenii de la RIOT MONK au promis că vor scoate videoclipul single-ului „Be Pălincă” cu ajutorul fanilor și s-au ținut de cuvânt. Videoclipul a fost filmat la diferitele concerte pe care RIOT MONK le-au susținut în turneul de promovare al single-ului. Mai mult, din echipa RIOT MONK face parte și moldoveanul Mircea Grosu, care este toboșarul trupei.

„În timp ce colindam țara în această vară pentru a promova single-ul «Be Pălincă», i-am cinstit cu pălincuță pe absolut toți fanii care au venit să ne vadă. Le-am promis că dacă vin să guste, îi băgăm în clip. I-am invitat pe scenă cu noi, am vrut să simtă că acest clip este dedicat lor. Am împărțit pălincuța și cu băieții de la Black Stone Cherry cu care am cântat în iulie în Quantic. După reacția lor, e posibil ca moonshine-ul cu care sunt obișnuiți să fie cu câteva grade în minus față de licoarea din Maramureș”, au spus băieții.

Născuți și crescuți pe malurile Săsarului, sub umbra Combinatului Siderurgic Pheonix Baia Mare, RIOT MONK au început să emită noxe din aria Grunge/Alternative încă din 2015. În 2016, când au ieșit pe piață cu primul album, publicul a apreciat stilul lor fresh, sound-ul lor aparte, după care îi putem distinge în oceanul metalului alternativ.

Scopul lor declarat e să readucă în actualitate grunge-ul anilor ’90, într-o abordare modernă. Inspirați de Peral Jam, Staind, Soundgarden, Pantera, Metallica, Nirvana, Lynyrd Skynyrd, și Godsmack, băieții și-au făcut un nume, devenind încă din 2016 vicecampioni GBOB România.

Vedeți mai jos videoclipul piesei „Be Pălincă”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Iulia Vrabie
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente