Astăzi, 3 noiembrie, în Republica Moldova se desfășoară turul II al alegerilor locale. În cadrul acestui scrutin urmează să fie suplinite 384 de mandate de primar, printre care se regăsește și funcția de primar al municipiului Chișinău. Pentru fotoliul primarului Capitalei se luptă Ion Ceban (PSRM) și Andrei Năstase (ACUM). Pentru că urmează o luptă pentru fiecare vot, am hotărât să vedem ce zic astrele despre fiecare candidat la șefia Primăriei Chișinău.

Ion Ceban este zodia rac și potrivit astrelor azi trebuie să fie pregătit să facă o bună impresie. „Alții pot sta luând notițele în timp ce tu îți manifești abilitățile diplomatice. Nu îți risipi talentele luptându-te cu invidiile altora. Nu permite comentariilor negative să te afecteze. Tu strălucești puternic astăzi, deci nu e de mirare că unii pot fi geloși. Lasă-le cuvintele sau atitudinile să se topească în neant fără să le lași să intre în câmpul tău energetic. Cuvintele tale convingătoare pot chiar să cucerească dușmanii azi.”

Lui Andrei Năstase, zodia leu, astrele îi sugerează să fie prudent. „Naivitatea ta de Leu civilizat te face să fii uneori păcălit. Azi trebuie să fii atent la propunerile care ţi se fac, la oamenii cu care te întâlnești și să nu fii generos cu cine nu trebuie! Fii foarte vigilent toată ziua, chiar cu prietenii buni. Nu te simți în stare să spui un anumit adevăr și să scapi de presiune. Dacă nu te hotărăști mai repede, o să ai probleme și nu cu banii, ci cu amorul! Veștile proaste circulă cel mai repede și intrigile iau în considerație doar jumătatea goală a sticlei. Trebuie să-ți modulezi afacerile de așa natură, încât varietatea și diversitatea mare a surselor de venit să asigure încasări relativ constante.”

Cetățenii își pot exercita dreptul de vot începând cu ora 7.00 și până la ora 21.00 la secția de votare din localitatea unde au fost repartizați. În total, pe teritoriul țării au fost deschise peste 1 040 de secții de votare.