Colegiile Națiunilor Unite (United World Colleges) oferă și în acest an oportunitatea elevilor din Moldova să se înscrie la studii gratuite peste hotare și să obțină o diplomă de bacalaureat internațională.

În acest an, UWC oferă burse de studiu în următoarele instituții internaționale:

# UWC Adriatic College, Duino, Italia (bursa acoperă toate costurile, cu excepția drumului și a vizei);

# UWC Pearson College, British Columbia, Canada (bursa acoperă toate cheltuielile);

# UWC South East Asia, Singapore (bursa acoperă toate cheltuielile);

# UWC Atlantic College, Țara Galilor, Marea Britanie (pentru acest program nu se oferă bursă, costul aproximativ al tuturor cheltuielilor este de 36 de mii de lire sterline pe an).

La concursul de burse pot participa elevii care sunt cetățeni ai Republicii Moldova și care au un nivel elementar de cunoaștere a limbii engleze.

Vârsta minimă: 16 ani împliniți până la data de 1 septembrie 2020.

Vârsta maximă: 18 ani împliniți după data de 2 septembrie 2020.

*Criteriile de vârstă pot varia de la o bursă la alta, detalii veți găsiți în formularul de înregistrare.

**Formularul are capacitatea de a salva răspunsurile doar pentru o perioadă de 24 de ore. Din acest motiv se recomandă ca răspunsurile la toate întrebările să fie scrise într-un document separat, iar apoi să fie copiat în aplicația de pe JetForm.
UWC a lansat apelul pentru programul de burse 2019. Programul are drept scop identificarea tinerilor care doresc să devină factori de schimbare pentru o lume mai bună – indiferent de condiția social-economică, religioasă, națională, etnică sau culturală.

Termenul limită de înscriere este 8 decembrie 2019, ora 23.59.

Pentru mai multe informații puteți scrie un mesaj direct pe pagina de Facebook UWC Moldova sau puteți trimite un e-mail la adresa [email protected]

Pentru a afla mai multe despre acest program, citiți un interviu, realizat de echipa #diez, cu un absolvent UWC.