(foto) Au fost desemnate cele mai bune fotografii portret în serie din lume, realizate în anul 2018

sdsd

Concursul fotojurnalistic internațional „Pictures of the Year International” (POY) se află la cea de-a 76 ediție de decernare a premiilor pentru cele mai reușite imagini ale anului 2018. Câștigătorii au fost clasificați după mai multe categorii jurnalistice. Echipa #diez vă va prezenta în mai multe ediții toate fotografiile premiate la acest concurs.

În a noua serie vă prezentăm imaginile câștigătoare la categoria „Portret în serie” (Portrait series).

Locul III. Robin Hammond, freelancer – „Unde dragostea este în afara legii”

La nivel mondial, violența și prejudecățile împotriva comunității LGBTQ+ sunt foarte des întâlnite. Dacă unele state implementează legi care favorizează relațiile și căsătoriile homosexuale, atunci altele, dimpotrivă, creează legi de obstrucționare și de discriminare a acestor persoane, punându-le viața în pericol.

Locul II. Josh Estey, freelancer – „Fețele rezistenței”

Este posibil ca lumea să fi uitat de Ebola din Sierra Leone în urmă cu doi ani, dar familiile afectate nu au făcut-o, deocamdată. Acestea sunt fețele rezistenței și a supraviețuirii.

Locul I. Javier, freelancer – „Asasinii grupării Maras 18 și Salvatrucha”


Nu sunteți membru al unei bande dacă nu ați omorât pe cineva. Portretele tinerilor membri ai bandei din El Salvador. Asasini din Maras 18 și Salvatrucha.

Premiile de excelență

Shiva Khademi, freelanceră – „Gemenii”

Conform statisticilor internaționale, un procent din populația lumii este format din gemeni și gemeni de zigoți. Fotografa a realizat o serie de fotografii cu gemenii din Iran.

Turjoy Chowdhury, freelancer – „Mamele și noi-născuții din Rohingya”

Aceste mame refugiate din Rohingya și-au purtat bebelușii în pântecele lor când au trecut granița dintre Myanmar și Bangladesh și au născut în lagărele de refugiați din Bangladesh pentru apatrizi.

Taguri: #POY 2018
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente