Pește cu viermi și carne alterată la o grădiniță de la Ciocana. Fosta directoare a sesizat Președinția

pesteinf

Fosta directoare a grădiniței nr.177 din sectorul Ciocana, Chișinău, a sesizat Președinția cu referire la produsele cu care sunt alimentați copiii în cadrul instituției. Femeia a adus și probe, câteva imagini în care se văd viermi în pește, dar și alte iregularități.

„Pește infestat cu viermi, carne de curcan (Ucraina) în stare avansată de alterare, pâine cu mazut și elemente metalice. Acesta este meniul pe care îl primesc copiii la grădiniță”, comunică Președinția.

Totodată instituția mai comunică faptul că directoarea a fost concediată pentru că a încercat să se opună modului în care Direcția educație Ciocana organizează achizițiile de produse alimentare pentru hrana copiilor în grădinițe.

Pe marginea cazului dat au fost convocați reprezentanții ANSA, ANSP, AAP și CNA pentru a interveni imediat și a stopa actul criminal orchestrat de funcționarii din Primărie și firmele furnizoare.

Totodată, s-a solicitat CNA-ului să informeze instituția prezidențială și societatea, cu ce s-au finalizat investigațiile pe cazurile similare, depistate cu 2 ani în urmă. Problema dezastrului admis de funcționarii primăriei în alimentația copiilor din grădinițe va fi examinată la următoarea ședință a Consiliului Suprem de Securitate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente