(foto) Cine sunt câștigătorii concursului „Pictures of the Year International 2018”, la categoria „Istorii zilnice” (7)

kjhgi

Concursul fotojurnalistic internațional, „Pictures of the Year International” (POY), se află la cea de-a 76 ediție de decernare a premiilor pentru cele mai reușite imagini ale anului 2018. Câștigătorii au fost clasificați după mai multe categorii jurnalistice. Echipa #diez vă va prezenta în mai multe serii toate fotografiile premiate la acest concurs.

În a șaptea serie prezentăm imaginile câștigătoare la categoria „Istorii zilnice” (Daily Life Picture Story).

Locul 1. Jessica Phelps / Newark Advocate. Prima Generație

Ahmed și Dunya Al Haek au emigrat din Irak în Ohio în 2011. În prezent, ei își educă copiii la „intersecția” ambelor culturi, sperând să le ofere cât mai multe posibilități în viață.

Locul II. Rodrigo ABD / Associated Press. „Scufundări periculoase”

Mii de bărbați din regiunea Mosquitia din Honduras și Nicaragua depind mult de pescuitul de homari pentru a supraviețui, iar sute dintre aceștia mor din cauza afecțiunilor decompresiune cauzate după miile de scufundări în apă.

Locul III. Luis Tato / Freelancer. „Frumusețea dincolo de piele”

Primul mister și miss albinism din istorie în Africa de Est a avut loc în Kenya. Acest eveniment s-a desfășurat cu motto-ul „Frumusețea dincolo de piele”. Concursul a avut scopul să demistifice înfățișarea persoanelor care trăiesc cu albinism care se confruntă cu stigma de zi de zi.

#Premiu de excelență. Salwan Georges / The Washington Post. „Visul irakian în America”

Ali Abdul Almuna și Anwar Chaiwan au emigrat din Irak în America. Cei trei băieți ai lor s-au născut în S.U.A. Povestea lor se aseamănă cu experiența altor  milioane de imigranți care au venit aici să-și îndeplinească visul American.

fotocredit: poy.org.

Vezi și:

(foto) Cine sunt câștigătorii concursului „Pictures of the Year International 2019”, la categoria „Știri” (3)

(foto) Cine sunt câștigătorii concursului „Pictures of the Year International 2018”, la categoria „Viața de zi cu zi” (5)

(foto) Cine sunt câștigătorii concursului „Pictures of the Year International 2018”, la categoria „Știri de la fața locului” (6)

Taguri: #POY 2018
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente