(video) Despre legalizarea căsătoriilor între persoanele LGBT și învățământ superior fără conspecte. Elena Bordianu, candidata ACUM pe circumscripția 9, Bălți

fdfd

Echipa #diez continuă să discute cu candidații de pe circumscripțiile uninominale 9 și 10, Bălți. În a patra ediție discutăm cu candidata Blocului Electoral ACUM, pe circumscripția 9, Elena Bordianu. Am discutat despre reforma în învățământ și despre legalizarea căsătoriilor între persoanele LGBT. Urmăriți mai jos interviul pentru a face cunoștință cu concurenta electorală, Elena Bordianu.

Elena Bordianu este o femeie de afaceri din Bălți. Este coordonatoarea ONG-ului „Asociația Femeilor de Afaceri din municipiul Bălți”. A absolvit facultatea de Litere de la Universitatea de Stat „Alecu Russo”, din Bălți, specialitatea Limba și literatura română.

Vezi aici angajamentele Blocului Electoral ACUM

Potrivit declarației de avere depusă pe 5 ianuarie la CEC, Elena Bordianu a indicat un venit total de 312,620 de lei obținut pe parcursul ultimilor ani (2017 și 2018).

Pe circumscripția 9, Bălți candidează următorii concurenți electorali:

Buzurnîi Serghei (PDM)
Alexandr Usatîi (PSRM)
Himici Igor (Șor)
Elena Bordianu (ACUM)
Osoianu Ivan (PN)
Diana Grosu (Independent)
Renata Grădinaru (Independent)
Said-Muhmat Amaiev (PCRM)

#Urmăriți aici Prima ediție a Blitz#diez cu Arina Spătaru, candidata Blocului Electoral ACUM, pe circumscripția 10, Bălți.

#A doua ediție cu Serghei Buzurnîi, candidatul PDM pe circumscripția 9, Bălți

#A treia ediție cu Alexandr Nesterovschi, candidat PDM pe circumscripția 10, Bălți

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente