(infografic) Achiți cumpărăturile cu cardul și primești banii înapoi! Iată care sunt top 10 parteneri ai proiectului Pay&Save de la MAIB

diez.md

Pentu clienții MAIB și Pay&Save a devenit deja o tradiție plăcută să facă cumpărături și să aibă parte de surprize care bucură ochii, dar și buzunarele. Lansat deja de patru ani, primul serviciu de cashback din Republica Moldova se bucură de popularitate în rândul deținătorilor cardurilor MAIB.

Proiectul Pay&Save numără peste 150 de parteneri de la care poți beneficia de reducere manifestată prin restituire de bani după achiziție datorită cardului MAIB. Proiectul Pay&Save este extins în 600 de puncte comerciale pe următoarele categorii: servicii, hoteluri și restaurante, frumusețe și sănătate, reparații, mobilă, auto și shopping.

Dacă tot vorbim de cifre și bani, MAIB și Pay&Save, în semn de loialitate și fidelitate în raport cu partenerii și clienții săi, vă prezintă rezultatele remarcabile pe care le-a înregistrat în anul 2016.

Astfel, timp de un an, au fost înregistrate 90.768 de tranzacții în valoare totală de 35,8 milioane de lei. În urma tranzacțiilor, clienții MAIB care au efectuat plățile prin intermediul programului Pay&Save au economisit 764.260 mii de lei.

Iată care sunt top 10 parteneri ai programului, unde clienții MAIB au efectuat cele mai multe
cumpărături:

finffin

***

Programul de loialitate Pay&Save este dedicat deţinătorilor de carduri Moldova Agroindbank. Lunar, Pay&Save completează lista partenerilor şi vine cu oferte noi. Lista completă a partenerilor Pay&Save şi valoarea cashback-ului oferit de către fiecare partener este disponibilă pe pagina online www.paysave.md.

Taguri: #Pay&Save
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente