Gala Businessului Moldovenesc: Marca comerciala „Pay&Save” laureată medalia de aur

paysav

Societatea „Internatinal Loyal Transfer” a fost premiată cu medalia de Aur pentru Marca sa de succes „Pay&Save” la concursul Marca comerciala a Anului 2016, organizată de către Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) în parteneriat cu Camera de Comert si Industrie (CCI) din Republica Moldova, la categoria „Servicii financiare, editoriale, de consum și vânzări cu amănuntul”.

Criteriile de evaluare a participanților din cadrul acestui concurs, au fost de rezultatele realizării strategiei mărcii comerciale, incluzând poziţionarea acesteia, ideea creativă, complexul formelor de comunicare marketing, creşterea vînzărilor, majorarea cotei pe piaţă, valoarea mărcii comerciale, imaginea mărcii, obligatoriu luându-se în considerare ratingul în rîndul consumatorilor.

Pay&Save” a fost fondat în anul 2012 şi primul serviciu de cashback din Republica Moldova

Suntem recunoscători pentru faptul că am obținut acest premiu binemeritat. Acest succes aparține cu siguranță întregii echipe „Pay&Save”, care permanent este alături și dedicat clienților noștri. Suntem în pas cu noile tehnologii și permanent ne gândim la necesitățile pe care le au clienții noștri. Aplicăm în practică tot ce ne propunem, iar rezultatele vorbesc de la sine, pas cu pas ajungem unde ne-am propus„, a menționat CEO &Founder „Pay&Save”,  Boris Foca.

marca-anului (1)

***

Pay&Save este un program de loialitate destinat deţinătorilor de carduri Moldova Agroindbank. Achitând cu cardurile MAIB, clienții primesc bani înapoi la fiecare cumpărătura. Menţionăm că, în cadrul concursului „Marca comercială a anului” au participat în jur de 93 de mărci comerciale, naționale şi internaționale, iar cele mai de succes au fost bine marcate si ulterior premiate.

Taguri: #Pay&Save
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente