(foto) Teatrul Eugene Ionesco ți-a pregătit două spectacole la care să mergi în această săptămână

Teatrul Eugen Ionesco
Foto: Teatrul Eugen Ionesco

Teatrul Național Eugene Ionesco anunţă pentru data de 12 mai, spectacolul ,,Căsătoria’’, iar pentru data de 14 mai comedia „Iubirea la proști’’. Toate spectacolele se joacă la ora 18:30.

Spectacolul „Căsătoria’’ de N. Gogol în regia lui S. Sambriș este întâmplare incredibilă în două acte. O căsătorie anunţată, o fată de măritat şi mai mulţi pretendenţi care se ceartă pentru mâna fetei, iar cea care trebuie să lămurească situaţia este o peţitoare. O analiză comică despre schimbarea care se produce în viaţa fetelor în momentul măritişului. Încercarea de a-şi găsi „alesul” potrivit naşte disperarea – iată o problemă a fetelor din toate timpurile şi toate locurile.

„Iubirea la proști’’ este o piesă de Francis Veber în regia lui M. Chris Nedeea (România) cucerește spectatorul datorită umorului debordant și a situațiilor comice interpretate extraordinar, care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte.

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco. Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente