Cele mai călduroase evenimente la care să mergeți marți, 18 octombrie

h0n9vc26h9

Este frig în casă, este frig la birou, așa că, cea mai bună idee este să petreceți cât mai mult timp pe afară. #diez vă ajută și de data aceasta cu câteva recomandări interesante.

#1. Bucluc Pozitiv | Creativitate în acțiuni nonviolente

La Summit Events se desfășoară un seminar în cadrul căruia vei afla mai multe despre istoria și filosofia nonviolenței, inclusiv jocuri de rol cu privire la utilizarea de nonviolenței și a răspunsurilor nonviolente la violență. Deși termenul limită pentru înregistrare a trecut, poți urmări din interes evenimentul pe Facebook.

 

#2. Drumul Fructelor. Galbenă gutuie

Mâine, 18 octombrie, are loc ultima ediție din acest an. Călătoria se va petrece la un producător agricol de gutui, în satul Jora de Mijloc, unde veți întâlni trei soiuri. Sunt încurajați să participe toți cei cărora le place procesul de culegere a fructelor. Detalii vedeți pe Facebook.

 

#3. Învață să completezi formularul pentru Green Card

Centrul Nexus organizează o instruire pentru cei care-și doresc să participe la loteria Green Card. Atelierul este gratuit și are loc pe str. Ismail 84, începând cu ora 15:00. Vedeți detalii pe Facebook.

 

#4. Vizită la HitFM împreună cu Cariera Mea

14522774_550600121802049_660036985765105971_n

Ai fost mereu pasionat de cum funcționează lucrurile într-un studiou radio? „Cariera Mea” îți oferă posibilitatea de a face o vizită gratuită la HitFM.

Aici vei avea ocazia sa afli din interior:
• cum e să fii un prezentator radio;
• cum se pregătesc ei înainte de a intra în direct;
• cum aleg piesele ce urmează a fi ascultate;
și multe alte lucruri utile .

Tot ce trebuie să faci e să completezi  acest formular.

Urmărește detaliile pa pagina de Facebook.

 

#5. Free Movie Night with Tony: „Blood Diamond”

La American Language Center se proiectează filmul „Blood Diamond”. Vino cu prietenii să petreci timp frumos și să-ți exersezi engleza conversațională. Evenimentul începe la 18:00. Adresa: Ion Creangă 16/2. PS: Popcornul și cola sunt din partea casei.

 

#6. Filme scurte de David MOZNY [CZ] / Short films

De la ora 19:00, la Apartamentul deschis se proiectează câteva filme scurte de David MOZNY. David Mozny este un artist vizual care trăiește și lucrează în Brno [CZ], din 2000 lucrează cu computerele și produce imagini și instalații video. Lucrează ca profesor part-time la Departamentul Media a Facultății de Studii Sociale la Universitatea Masaryk. Urmăriți evenimentul pe Facebook.

 

#7. Balul Bobocilor USMF

Toamna se numără bobocii, iar numărătoare începe de la Universitatea de Medicină. Află ce au pregătit interesant și inedit. Petrecerea are loc în clubul Sfinx, începând cu ora 19:00. Detalii vedeți pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente