JS Hacks – un hackathon organizat în premieră la Chișinău pentru pasionații de JavaScript

14642815_1215147981840727_1342907643_n

Pentru pasionații de JavaScript, doritori de a lucra în grup la proiecte sociale, comunitatea de JS din Moldova organizează evenimentul Chișinău JS Hacks, pe 21-23 octombrie, la iHUB Chișinău.

Prima ediție a acestui eveniment va avea ca tematică „Open Data în achiziții publice, medicină și securitate publică”. Evenimentul este organizat în colaborare cu e-Government Center Moldova pentru crearea prototipurilor de proiecte sociale utilizând datele oferite de organizații din domeniile respective. Participanții la acest eveniment vor avea posibilitatea să-și încerce abilitățile în programarea web. De asemenea, aceștia își vor prezenta proiectele și vor avea posibilitatea să interacționeze cu participanții de la București JS Hacks.

Înregistrarea la eveniment poate fi făcută atât cu o echipă deja formată (de maximum 4 persoane) cât și individual, cu formarea echipelor înaintea evenimentului. Mai multe detalii despre înregistrare găsești pe site-ul oficial.

Evenimentul este organizat cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC”, Tekwill, Titanium Software, Centrul de Excelență Tekwill, YOPESO și în parteneriat de mentorat și promovare cu eGov, GoSocial, FusionWorks, conferința How to Web și comunitatea Типичная Молдова.

Taguri: #USAID Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente