Living Library, evenimentul care reunește refugiații și imigranții

poza  simbol
Foto: adevarul.ro

Living Library, este un eveniment unic în Republica Moldova care îți oferă posibilitatea să discuți cu refugiații imigranții într-o atmfosferă caldă și prietenoasă.

Participanții la eveniment (care se vor înregistra la eveniment preventiv, prin intermediul unui formular online), vor avea ocazia să poarte un dialog particular cu 5-7 persoane care s-au soldat cu problema migrației.

Scopul evenimentului este promovarea toleranței față de emigranți și refugiați în rândurile societății din Republica Moldova.

În cadrul evenimentului veți participa la un scurt training despre migrație, veți lua parte la jocuri interactive, veți audia muzică live și veți avea ocazia să purtați o discuție tête-à-tête cu persoane ce s-au soldat cu problema migrației.

Evenimentul este organizat de către o echipă de follow up a Schimbului Intercultural în Elveția, conceput în baza cunoștinței și experienței acumulate.

Întâlnirea se va defășura pe 25 septembrie, ora 10:00, în incinta restaurantului Propaganda, Chișinău, Str. A. Șciusev, 70, unde veți fi întâmpinat într-o atmosferă călduroasă și familială.

Atenție! Locurile sunt limitate, vă puteți înregistra la eveniment completând următorul formular.

Pentru mai multe informații urmăriți pagina de facebook a evenimentului sau contactați unul dintre organizatorii evenimentului – Cătălina Cozariuc, la numărul 069853387.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente