(hartă) Moldova este printre țările din Europa cu cea mai mică mărime medie la sânii femeilor

Colaj lookbook Ravetti
Foto: Din Inimă

Potrivit unei hărți create pe Target Map, cu mărimile medii la sânii femeilor din Europa, Moldova are în medie mărimea B, poziționând-o la același nivel cu țări ca Spania, Portugalia, Macedonia, Turcia, Cipru sau Irlanda.

Cele mai mici mărimi din Europa le putem găsi în Belarus, Malta și Letonia. Harta întregii lumi o puteți găsi aici: Average Breast Size in the World

TargetMap
TargetMap

Un interviu cu unul din cele mai mari branduri de lenjerie din Moldova vine să confirme datele din această hartă: Fetele noastre preferă lenjeria de bumbac, cumpără mai des culori aprinse și își doresc neapărat modele cu susținere suplimentară. Dacă pentru Franța coasem bustiere ușoare, aici sunt solicitate modelele cu push-up dublu sau chiar triplu. În comparație cu europenii, avem o diferență de topologie – înălțimea și dimensiunea sânilor.”

Cum se măsoară mărimile

Trebuie să consideri 2 dimensiuni:

#. circumferința toracelui (linia pieptului)
#. dimensiunea cupei (linia bustului)

Pași:

#1. Măsoară de jur împrejurul toracelui, chiar sub sâni. Este prima dimensiune de care ai nevoie.

#2. Măsoară apoi circumferința toracelui, dar la nivelul sânilor. Scade din noua suma dimensiunea toracelui. Pentru fiecare unitate de diferență obții câte un tip de dimensiune a cupelor.

tabel marime sutien

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente