(video) Orhei: O adolescentă de 15 ani a fost violată de tatăl său vitreg

o-ABUSED-WOMAN-facebook
Foto: huffpost.com

Poveste înfiorătoare într-un sat din raionul Orhei. O fată de 15 ani susţine că ar fi fost abuzată sexual de nenumărate ori de tatăl vitreg. Bărbatul ar fi bătut-o şi ar fi ameninţat-o că o va ucide dacă va povesti cuiva despre coşmarul prin care trece. Presupusul violator a fost dat în vileag de soţia sa, care l-a prins pe acesta în timp ce o săruta pe fiica ei, relevă Publika.md

Adolescenta spune că viaţa i s-a transformat acum câteva luni într-un calvar. Atunci, tatăl vitreg ar fi bătut-o, după care ar fi violat-o. De atunci, bărbatul şi-ar fi abuzat sexual fiica vitregă. Se întâmpla când mama fetei lipsea de acasă, iar fraţii acesteia se jucau afara.

„De când s-a atins de mine nu-mi permite să plec nicăieri, nici la magazin. El spunea: Te duci să te culci cu alţii. Îi spuneam să-mi de-a pace că vreau să mă căsătoresc şi să am un singur bărbat, că nu-l vreau pe el. Iar el striga la mine, mă bătea”, a povestit fata.

De frică, adolescenta nu a povestit nimănui despre cele întâmplate. Ieri, bănuitul era cât pe ce să o violeze iaraşi pe minoră, dar a fost prins în flagrant de mama acesteia, care a sesizat imediat poliţiştii. Bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore.

„Bărbatul este cercetat într-o cauză penală pentru întreţinerea relaţiilor sexuale contra voinţei minorei. Bărbatul a declarat că nu este vinovat în ceea ce este suspectat”, a precizat Diana Maxim, ofiţer de presă IP Orhei.

Rudele familiei nu-şi pot explica acţiunile bărbatului. „Taţi proprii şi fac aşa, dar vitregi încă mai ceva. Să-l pedepsească aşa cum trebuie”.

Şi el are o fată cu sora mea… ce se gândeşte… Iată, sora mea s-a căsători cu alt bărbat şi să-i facă altcineva aşa la fata lui, cum îi va fi?! Nu va fi nici frumos şi nici bine”.

Inspectoratul de Poliţie Orhei aşteaptă rezultatele expertizei medico-legale. Acestea vor arată dacă fata a fost sau nu abuzată sexual. Dacă i se va demonstra vinovăţia, bănuitul în vârstă de 36 de ani riscă până la 20 de ani de puşcărie pentru viol.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente