Află de la antreprenorul Grigore Raileanu cum să-ți dezvolți business-ul la nivel global

1
Foto: Facebook/ Grigore Ra

Se zice că afacerile din start trebuiesc gândite global. Mai ales când vorbim despre o țară mică, așa ca Republica Moldova. Dacă crezi la fel sau dacă dorești să te convingi încă o dată de acest lucru îți propunem să-l cunoști pe Grigore Răileanu.

Întâlnirea cu el este un eveniment captivant dedicat tuturor celor care au în ADN spirit antreprenorial, căci tânărul își va împărtăși experiența sa de dezvoltare a unui business la nivel global. Vino și află mai multe despre provocările pe care le-a întâlnit, reușitele și cel mai important cum a reușit să lege perfect experiența tehnică cu businessul.

1
Facebook/ Dreamups Innovation Campus

Cine este speakerul?
Grigore Raileanu este un antreprenor în serie și un executiv tehnic de succes. După lansarea Remsys, o infrastructură de management a mii de servere la nivel global, acesta a fondat compania Noction. Acum Grigore trăiește în Silicon Valley și lucrează asupra unei alte idei de afaceri – Retently, un start-up care se concentrează să dezvolte indicatorul de performanță NPS.

Ce include agenda evenimentului:
1. Bun venit și socializare;
2. Prezentarea speakerului;
3. Sesiune de întrebări și răspunsuri;
4. Networking.

Acest eveniment este finanțat în comun de către Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii și Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova. Pentru a afla schimbările de program sau noutățile evenimentului urmăriți pagina de Facebook a acestuia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente