Natalia Gordienco a filmat un nou videoclip alături de un interpret care a colaborat cu Akon şi Pitbull

13417633_991197280935562_5055103961973057580_n

Interpreta Natalia Gordienco se pare că va aduce publicului și fanilor săi o nouă piesă de vară. Aceasta a filmat în weekend un nou videoclip exotic, iar pentru noul produs muzical, cântăreața a mers în România cu întreaga echipă de producție de la Chișinău.

După ce o vreme îndelungată nu a mai lansat niciun duet, se pare că artista intră în vară cu o nouă colaborare internațională alături de un cântăreț suedezo-congolez – Mohombi. Piesa se numește Habibi și se pare că este o colaborare cu echipa de producție a băieților de la FLY PROJECT, cei cu care Natalia a colaborat la piesa „Summertime”.

 

Videoclipul a fost filmat la Grădina Botinică din București, iar regizorul acestuia este basarabeanul Roman Burlaca, cel care lucrează și cu băieții de la Carla’s Dreams și care recent a filmat pentru noul proiect Global Records, intitulat GGirls, proiect ce le-a unit pe INNA, Antonia, Alexandra Stan și Lori.

 

Dar cine este Mohombi?

Mohombi este un artist cu origini suedezo-congoleze, care a lansat la începutul lunii iunie videoclipul piesei „Infinity“, filmat în România de o echipă locală. Cântăreţul s-a arătat îndrăgostit de ţară şi de cultura românească.

Mohombi a reuşit, de-a lungul anilor, să-şi clădească o adevărată carieră de succes pe plan internaţional, iar piesele devenite hituri în scurt timp nu fac decât să-l menţină în topul celor mai mari artişti ai lumii. A colaborat cu Akon, Avalon, Pitbull, Nelly, Nicole Scherzinger, Craig David, Chris Brown, Faydee. În România artistul a lansat mai multe colaborări, printre care se numără Nicole Cherry și Alexandra Stan.

 

mohombi-in-your-head

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente