(foto, video) Detalii din culisele clipului „Acele” sau cum a ajuns protagonista să se spele pe păr la o benzinărie

13321787_1033030990067181_5950565984755417214_n
Foto: Photo Credit: Facebook/ BR Fillms

Piese ritmate, versuri emoționante, actori talentați și videoclipuri cu milioane de vizualizări. Așa este descrisă colaborarea dintre Carla’s Dreams și BR films, care este una pe cât de frecventă, pe atât de îndrăgită – în mai puțin de un an, aceștia au conlucrat la șase videoclipuri.

Exact cu o lună în urmă, Carla’s Dreams lansa piesa „Acele”, aceasta înregistrând timp de 30 de zile un număr record de vizualizări – peste 16.000.000. Videoclipul este regizat de Roman Burlaca, și-i are ca protagoniști pe Ioana Ciobanu și Cristian Nicuță, doi tineri din Chișinău, care au cucerit publicul prin inocență și talent. #diez i-a descoperit încă din anii trecuți, aceștia făcându-se remarcați prin modelling și artă. De această dată însă, ne-au povestit atât despre ei, cât și despre colaborarea cu cel mai de succes proiect muzical al momentului – Carla’s Dreams.

Cristian are 21 de ani și studiază medicina generală la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”. În vara anului 2012, acesta a început să cocheteze cu modellingul, reușind, astfel, să colaboreze cu diverse case de modă cu renume mondial, cum ar fi: Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Prada, Gucci, Dior, Dries van Noten, Burberry, Yves Saint Laurent și altele.

Într-un interviu acordat echipei #diez în urmă cu doi ani, Cristian povestea despre experiențele trăite, personalitățile pe care le-a cunoscut, dar și provocările la care l-au pus jobul. Cu toate acestea însă, tânărul spune că-și dorește altă meserie în viață. „Modellingul a rămas un hobby pentru mine, fiind un job înainte să încep cariera mea în domeniul medicinii. Actoria am descoperit-o recent și cred că mă descurc bine, fiind o persoana carismatică, cu umor, entuziasm și modestie.”

 

Cristian Nicuță Photo Credit: Lee Cooper Romania
Cristian Nicuță Photo Credit: zumi.md

Ioana Ciobanu este o tânără de 19 ani, studentă la Colegiul de Arte Plastice „Alexandru Plămădeală”. A ajuns protagonistă în videoclipul lui Carla’s Dreams după ce cei de la BR Films i-au propus. Nu a ezitat mult și a acceptat, iar asta pentru că este îndrăgostită de actorie. „Primul meu rol a fost în clasa a IV-a, într-un spectacol la Eugene Ionesco, unde jucam rolul unui băiețel pe bicicletă. Ulterior, am avut și câteva turnee prin țară și m-am mai filmat în câteva spoturi publicitare. În trecutul mai apropiat, împreună cu prietenul meu ne-am filmat în scurtmetrajul „Experience”, realizat de Roman Burlaca, în care s-a filmat și Cristian, de altfel.” Timpul Ioanei este ocupat de pasiunea de a picta pe tricouri, hobby despre care a povestit echipei #diez vara trecută.

 

Ioana Ciobanu Photo Credit: Facebook/Ioana Ciobanu
Ioana Ciobanu Photo Credit: Facebook/Ioana Ciobanu

Recent, echipa care a muncit la realizarea videoclipului „Acele” a postat pe pagina sa de Facebook o serie de imagini care ne arată cum a fost la filmări. În poze se observă mai multă seriozitate și muncă decât șotii, însă protagoniștii videoclipului ne-au povestit câteva dintre cele mai amuzante momente din spatele camerelor de filmat. „Cât filmam culcați jos la bazinul secat, mi-am pârlit pantalonii de la jăratecul din chestiile care făceau fum. Am mai filmat o scenă, care n-a ajuns în clip, unde Cristi trebuia să agite o sticlă de Cola, așa încât să zboare spuma peste mine.  M-a stropit de atâtea ori că, în scurt timp, părul era atât de lipicios și încâlcit de la zahăr, încât a trebuit să mi-l spăl la o benzinărie ca să-l pot aranja în continuare”, ne-a povestit Ioana.

 

Photo Credit: Facebook/BR Films
Photo Credit: Facebook/ BR Films
Photo Credit: Facebook/BR Films

Pentru Cristian, cele mai grele momente au fost cele în care trebuia să fie romantic. „Colaborarea a fost o experiență inedită pentru mine, în care am interacționat plăcut cu echipa și chiar cred că am făcut o treabă bună, care poate fi admirată în rezultatul final. Momente mai dificile pentru mine au fost la secvențele de romantism, iar asta pentru că deja sunt într-o relație și mi-a fost greu să joc unele scene.”

 

Photo Credit: Facebook/BR Films
Photo Credit: Facebook/BRFilms
Photo Credit: Facebook/BR Films
Photo Credit: Facebook/BR Films

Celor doi le-a reușit cu brio să-și interpreteze rolurile și să transmită emoții publicului. Cu toate acestea, Cristian și Ioana încă nu se visează pe marile platouri de filmare, ci sunt concentrați pe studii. „Planurile mele de viitor sunt strâns legate de dorința de a deveni neurochirurg. Eu nu aș vrea să fiu persoana din spatele camerelor de filmat, ci medicul care primește plăcere de la salvarea vieților”, spune Cristian. Mai aproape de artistism însă este Ioana, care după absolvirea colegiului, își dorește să-și continue studiile în domeniul artei.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente