(foto, video) Regizorul Roman Burlaca și-a pus amprenta pe cea mai sexy alianță din showbiz-ul românesc

collage1

Unul dintre neașteptatele colaborări din industria muzicală, de pe piața românească, a fost lansată pe 1 iunie, în regia lui Roman Burlaca, cel care a realizat cele mai cunoscute videoclipuri ale trupei Carla’s Dreams („Te rog”, „Sub pielea mea”, „Acele”, „Unde”). Este vorba despre INNA, Antonia, Alexandra Stan și Lori, un proiect Global Records, intitulat GGirls. Prima piesă a proiectului se numește „Call the Police”.

Piesa a fost compusă de Eric Turner, Julimar Santos Oliveira Neponunceno, Marcel Botezan şi Sebastian Barac (Marco&Seba), producătorii români care au compus cele mai mari hituri ale Innei, dar şi pentru Akon.

În videoclip, cele patru artiste afişează o imagine sexy, puternică, plină de încrezatoare în propriile forţe. Acesta a fost filmat în Bucureşti, la Palatul Noblesse, în regia lui Roman Burlaca și DoP Marius Panduru, câștigător al numeroase premii pentru cea mai bună imagine.

 

13007103_1153052374746728_1868994595665326685_n

 

„Un nivel nou pentru mine. Am mai avut o colaborare cu Antonia, dar aici s-au adăugat artistele internaționale: INNA, Alexandra Stan și Lori. Responsabilitatea a fost mare, deoarece casa de producție și-a dorit să facă un produs nou în care să se regăsească patru artiste deja formate, iar sarcina mea era destul de complexă. Trebuia să păstrez stilistica fiecăreia și totodată să vin cu o interpretare colectivă care ar aduce un plus de valoare proiectului”, declară tânărul regizor.

 

13389023_1188722647846367_635868233_o

 

„Am avut marele noroc să colaborez cu Directorul de imagine Marius Panduru, care este incontestabil un mare profesionist, având la activ foarte multe filme de renume, respectiv experiența acumulată este una valoroasă. Pe această cale vreau să mulțumesc celor de la Global Records, alături de care reușim să construim o colaborare din ce în ce mai frumoasă”, ne-a mai spus Roman Burlaca.

 

 

Iată ce spun și artistele despre acest proiect:

„«GGirls» este un proiect cool, alături de colegele mele, artiste Global Records,casa mea de discuri: Antonia, Alexandra Stan şi Lori. Sunt încântată să vă prezint «Call the Police», o piesă care îmi place mult. Enjoy!”, a declarat Inna.

„Pentre mine, proiectul «GGirls» înseamnă patru tipe într-o combinaţie misto, party, dans, no stress (n.r. – niciun stres). La filmări a fost interesant, a fost prima mea experienţă cu o echipă atât de mare la un videoclip; oameni profesionişti, haine frumoase, locaţie glamour, am râs, a venit poliţia, mi-a plăcut, a fost cool. Piesa mi-a placut de la primul play, îţi dă o energie bună, iar colaborarea cu fetele mi s-a părut foarte tare“, a spus şi Lori.

 

13320000_1786068368278761_4164161862698924_n

 

„Mă bucur să fac parte din «GGirls» alături de Inna, Alexandra Stan şi Lori! «Call the Police» este o piesă fresh şi ne dorim ca fanii noştri să danseze şi să se distreze“, a declarat Antonia.

„Dacă recent am lansat «Ecoute», un clip plin de candoare, acum, în «Call the Police», joc rolul fetei rele. Ce-i drept, îmi place să fiu când îngeraş, când pisicuţă rea. Se pare că suntem prea sexy, să ne aresteze cineva“, a spus Alexandra Stan.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente