(video) „The Wax Road” a lansat un nou videoclip. Eroii duc o luptă în care înlocuiesc armele cu note muzicale

the-wax-road-do-things-right

Formația „The Wax Road” a lansat noul său videoclip la piesa „Do things right”. Cântecul este „Un sound clasic dar cu aromă proaspătă”, caracteristică pentru întregul album de debut al trupei. Filmulețul trece ușor peste 7 minute și poate fi considerat și un un scurt metraj.

Do Things Right Film este rezultatul colaborării între The Wax Road și VOLT Cinematography, după scenariul lui Vlad Bolgarin și producția Luciei Lupu. Este abordată o tematică militară, în contextul unei lupte interioare, cu propriile temeri și obstacole în calea regăsirii de sine, iar eroii de pe câmpul de luptă înlocuiesc armele cu instrumente muzicale.

Chiar dacă este primul lor clip, The Wax Road nu aleg niciodată căi ușoare, videoul nefiind o excepție. Cu suportul Ministerului Apărării și a Brigăzii de poliţie cu destinaţie specială „Fulger” ce și-au adus aportul la realizarea acestui proiect, întreaga echipă a depus efort și nu în ultimul rând suflet în crearea unui produs calitativ.

the-wax-road-do-things-right-post

De menționat că atât „Do things right” cât și „Let me feel” sunt deja disponibile pe cele mai importante magazine online precum iTunes, Google Play, Amazon dar și service-uri de streaming precum Spotify, Deezer sau Tidal.

TheWaxRoad este o tânără trupă din Republica Moldova, fondată în anul 2013 de Dan Timofei (Voice&Leadguitar) și VictorCeban (Drums), cărora li se alătură și Ion Tiuticov (Rhythmguitar), toți trei fiind elevi ai aceleiași școli de muzică. Formația se conturează când Cristi Budac (Bassguitar) acceptă să facă parte din trupă.

În cazul în care v-a plăcut trailer-ul ați putea să urmăriți performanțele tinere formații pe pagina lor de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente