Ce mesaje a primit Poliția din Moldova în prima zi de lansare pe Viber

shutterstock_364585265.0.0

În doar 3 ore de la lansarea serviciului de comunicare cu Poliția prin intermediul aplicației Viber, în adresa Inspectoratului General al Poliției au parvenit peste 300 de idei și propuneri de îmbunătățire a serviciilor polițienești, în special în domeniul securității rutiere și al ordinii publice.

Vedeți mai jos câteva exemple din mesajele primite:

#1. „Formarea în raza mun.Chișinau, mun.Bălți, or.Comrat al unui grup de angajați echipați cu mijloace speciale pentru reacționarea promptă la situațiile de criză (proteste, calamități naturale ș.a)”.

#2. Un alt cetățean scrie: „Bună ziua. În primul rând aș vrea să menționez că poliția în ultimii 2-3 ani a progresat sau cel puțin așa eu văd în Chișinău. Și îmi doresc ca aceasta să fie cât mai prietenoasă cu societatea civilă, iar încrederea oamenilor în serviciile poliției să crească din ce în ce mai mult”.

#3. „Bună ziua. În calitate de șofer vreau să sugerez o idee pentru diminuarea încălcărilor rutiere. Să fie acceptate ca dovadă înregistrările foto și video de pe traseu pentru a putea fi expediate pe o adresă web a poliției, pentru pedepsirea făptașilor. Sunt sigur ca vom avea regulă pe traseu și bani în caznaua statului. O zi bună”.

Poliția mulțumește pentru receptivitate, apreciere și idei bune, dar și pentru faptul că nu sunteți indiferenți la problemele cu care se confruntă societatea, astfel, va ține cont de sugestiile dvs. Acestea urmează a fi analizate, și după caz implementate.

Începând cu 10 iunie, 2016, Inspectoratul General al Poliției pune la dispoziția cetățenilor un nou serviciu, prin intermediul căruia va fi posibilă comunicarea cu poliția simplu și rapid. Detalii aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente