Valar Morgulis: Cine are cele mai mari șanse să moară la sfârșitul sezonului 6 Game of Thrones

lansel
Foto: makinggameofthrones.com

În perioada 20 aprilie – 19 iunie 2016, site-ul de știri pentru tineri #diez, împreună cu foodhouse.md, organizează un concurs pentru fanii serialului în aceeași atmosferă ca și în serial.
Luni avem episodul 7 a serialului Game of Thrones. Iată cum s-a votat în ultimele 3 săptămâni.

#1. High Sparrow – 142 de voturi

Photo Credit: www.fanpop.com

Clasându-se pe primul loc. Fanii cred totuși că Cercei Lannister se va răzbuna pe pe liderul religios, însă și acesta duce o luptă foarte atentă.

#2. Ramsay Bolton – 135 de voturi

Photo Credit: www.dailydot.com

Obținând locul 2. Sansa Stark cu fratele său înviat, Jon Snow, planifică să strângă armată din casele care însă n-au jurat supunere casei Bolton. Curând vom vedea și lupta bastarzilor, în care Ramsey riscă să moară. Oare cine va avea grijă de cățeii lui?

#3. Jorah Mormont – 109 voturi

Photo Credit: www.ibtimes.co.uk

Boala agravează, de găsit un leac este extrem de dificil, să ne aducem aminte de Shireen Baratheon, care spre deosebire de Jorah, a avut acces la cei mai buni maeștri a lumii.

#4. Lancel Lannister – 103 participanți

Photo Credit: www.makinggameofthrones.com

Anume el a fost inițiatorul trădării Cercei Lannister și ura ei îl poate ajunge, deoarece “Un Lannister îşi plăteşte mereu datoriile”.

#5. Septa Unella – 70 de voturi

Photo Credit: www.comingsoon.net

Și iarăși fanii cred în răzbunarea reginei Cercei, care a fost umilită, bătută și jignită de septa Unella. Acum însă este greu să ne imaginăm aceasta, căci și regele Tommen Baratheon a primit credința Celor Șapte.

 

Despre concursul Valar Morghulis

Am creat o listă de 85 de personaje vii, iar participanții la concurs sunt invitați să selecteze nu eroii care vor ei să moară, ci pe cei care consideră ei că vor muri pe parcursul sezonului 6.

Fiece utilizator va alege 10 personaje care crede că au cele mai mari șanse să moară. Selectarea personajelor va fi până pe 19 iunie 2016 ora 21.00. Persoana care ghicește cele mai multe personaje care mor oficial va câștiga un voucher Foodhouse.md în valoare de 1.000 de lei.

Mai multe detalii vedeți în regulamentul concursului.

Deseori mor cei care ne plac mult, așa cum a fost cu Ned Stark, Robb și Catelyn Stark, Ygritte, Oberyn Martell sau Jon Snow.

Este mult probabil că acest concurs va crea o disonanță cognitivă participanților, care pe de o parte nu vor dori să moară anumiți eroi, dar pe de altă parte se vor bucura de moartea lor, ce le va oferi șanse pentru câștig.

După ce vă autentificați prin Facebook, puteți alege personajele aici: Valar Morghulis 2016.

În sezonul 5 (difuzat în 2015) au murit cel puțin 15 eroi importanți. Sezonul 6 se presupune că va fi plin de decesuri, deoarece tema lui va fi răzbunarea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente