În perioada 20 aprilie – 19 iunie2016, site-ul de știri pentru tineri #diez, împreună cu foodhouse.md, organizăm un concurs pentru fanii serialului în aceeași atmosferă ca și în serial.

Până la difuzarea primului episod (24 aprilie) am creat o listă de 85 de personaje vii, iar participanții la concurs sunt invitați să selecteze nu eroii care vor ei să moară, ci cei pe care îi consideră că vor muri pe parcursul sezonului 6.

Fiece utilizator va alege 10 personaje care crede că au cele mai mari șanse să moară.  Selectarea personajelor va fi până pe 19 iunie 2016 ora 21:00. Persoana care ghicește cele mai multe personaje care mor oficial, va câștiga un voucher Foodhouse.md în valoare de 1,000 lei

Mai multe detalii vedeți în regulamentul concursului.

 

gameofthrones

Deseori mor cei care ne plac mult, așa cum a fost cu Ned Stark, Robb și Catelyn Stark, Ygritte, Oberyn Martell sau Jon Snow.

Este mult probabil că acest concurs va crea o disonanță cognitivă participanților, care pe de o parte nu vor dori să moară anumiți eroi, dar pe de altă parte se vor bucura de moartea lor, ce va oferi șanse pentru câștig.

După ce vă autentificați prin Facebook, puteți alege personajele aici: Valar Morghulis 2016.

În sezonul 5 (difuzat în 2015) au murit cel puțin 15 eroi importanți. Sezonul 6 se presupune că va fi plin de decesuri, deoarece tema lui va fi răzbunarea.