(video) Valar Morghulis: Teaserul episodului 3 al serialului Game of Thrones

Colage Jon Snow

În teaserul episodului 3 avem posibilitatea să tragem cu ochiul la ceea ce se va întâmpla în curând în serialul nostru preferat. Reamintim că urmatorul episod va apărea pe data de 8 mai.

A fost publicat teaserul episodului 3 al serialului Game of Thrones. Cu nerăbdare așteptăm reacțiile fraților Rondului de Noapte și ale popoarele sălbatice la vestea că Jon Snow a înviat. Dar mai ales reacția lui Alliser Torne și Olly care au și fost inițiatorii uciderii lui Jon Snow.

În teaser îi putem observa pe ostașii cu steagurile casei Umber – o casă puternică din Nord, care erau stegarii casei Stark. Reprezentantul casei a venit cu un DAR la Ramsey Bolton. Despre ce dar poate fi vorba? Noi știm că anume în cetatea casei Umber se află Rickon Stark, cel mai mic fiu al lui Ned Stark. Oare o fi el cadoul pentru Ramsey Bolton, care sarcastic zâmbește. O nouă carne pentru cățeii lui?

Un nou flashback din vedenia lui Bran Stark care va arăta lupta lui Ned Stark lângă Turnul Bucuriei, unde este prizonieră Liana Stark. Probabil fanii filmului vor afla care este acea mare promisiune a lui Ned Stark făcută către sora sa Liana.

Despre concurs

Am creat o listă de 85 de personaje vii, iar participanții la concurs sunt invitați să selecteze nu eroii care vor ei să moară, ci pe cei care consideră ei că vor muri pe parcursul sezonului 6.

Fiece utilizator va alege 10 personaje care crede că au cele mai mari șanse să moară. Selectarea personajelor va fi până pe 19 iunie 2016 ora 21.00. Persoana care ghicește cele mai multe personaje care mor oficial va câștiga un voucher Foodhouse.md în valoare de 1.000 de lei.

Mai multe detalii vedeți în regulamentul concursului.

Deseori mor cei care ne plac mult, așa cum a fost cu Ned Stark, Robb și Catelyn Stark, Ygritte, Oberyn Martell sau Jon Snow.

Este mult probabil că acest concurs va crea o disonanță cognitivă participanților, care pe de o parte nu vor dori să moară anumiți eroi, dar pe de altă parte se vor bucura de moartea lor, ce le va oferi șanse pentru câștig.

După ce vă autentificați prin Facebook, puteți alege personajele aici: Valar Morghulis 2016.

În sezonul 5 (difuzat în 2015) au murit cel puțin 15 eroi importanți. Sezonul 6 se presupune că va fi plin de decesuri, deoarece tema lui va fi răzbunarea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente