Mișcarea Civică Tinerii Moldovei anunță că în perioadele 30 mai – 3 iunie și 5 iunie - 10 iunie se vor desfășura primele două etape ale concursului HoraQuest, în raioanele Strășeni și, respectiv, Ialoveni. Toți participanții care vor aplica și vor fi selectați pentru aceste etape – vor avea asigurată o vacanță de 7 zile la Marea Neagră și în Delta Dunării, în România.

Concursul HoraQuest este o premieră pentru Republica Moldova. Acesta este dedicat elevilor și studenților și presupune un concurs de tip Quest, derulat exclusiv în mediul rural.

Tinerii admiși vor avea, timp de 5 zile, sediul la o bază de camping stabilită de organizatori.  În fiecare dimineață participanții se vor  trezi în tabără și vor porni la drum pe biciclete ca să cutreiere satele Moldovei. În sate vor avea de îndeplinit un șir de probe (cea mai originală horă, excepționalitatea selfie-urilor făcute, eficiența challenge-urilor lansate, căutarea comorii, dar și alte misiuni specifice, diferite de la tur la tur) care să le dezvolte spiritul de echipă și creativitatea.

12993500_505151573018061_9067989986530497879_n

Începem vara 2016 cu premii frumoase. Toți cei care vor merge în primele 2 tururi ale HoraQuest vor avea parte de o vacanță de neuitat în Delta Dunării. După ce vom străbate satele republicii, vom merge cu toții la mare. Am promis încă de la începutul anului că în această vară vei avea parte de cea mai mare aventură a vieții tale, iar acum încep faptele! Înscrie-te la primele doua tururi ale HoraQuest până la 25 mai și hai să dăm start unei veri de neuitat!”, a declarat Anatol Ursu, președintele Mișcării Civice Tinerii Moldovei.

Formularul de participare HoraQuest poate fi găsit aici: http://tinerii.md/horaquest/