Înscrie-te la Hora Quest și petrece-ți vară într-o competiție plină de aventuri, distracții și nebunie

hora_quest-1200×480
Foto: tinerii.md

Vine vara! După 9 luni de stres, de cărți citite din obligație și multe teme care „mănâncă” nervii, orice tânăr are nevoie de relaxare. Poate că te-ai săturat de Facebook, Odno și Youtube… Poate vrei o altfel de vacanță?

Mișcarea civică Tinerii Moldovei ți-au pregătit o vară de neuitat, o vară în care să ai parte de cele mai tari lecții de viață, departe de profesori și de băncile școlii, o vară în care să cunoști oameni mulți, noi, interesanți și, cel mai important, reali, plini de viață, tineri, alături de care vara ta va fi, cu siguranță, altfel…

Special pentru TINEri, aceștia au pregătit Hora Quest – o competiție-maraton plină de aventuri, distracții și nebunie, în cel mai larg sens al acestor cuvinte.

Competiția, destinată tuturor liceenilor și studenților, se va desfășura în perioada 15 mai – 15 septembrie, presupunând deplasarea tinerilor participanți în peste 900 de sate din Republica Moldova. Înscrierile se fac până la 13 mai 2016. Vei avea ocazia să călătorești cu diverse mijloace de transport și să cunoști cele mai pitorești locuri din republică, împreună cu alți tineri dornici de aventură.

Competiția va fi organizată pe ture a câte cinci zile fiecare, incluzând o serie de probe inedite, prin care îți vei testa curajul și imaginația, te vei simți ca în jocurile video, vei trece prin quest-uri speciale și vei acumula puncte.  Probele se vor întinde geografic pe tot teritoriul Republicii Moldova și vor presupune un campionat cu etape tematice. Vei învăța să te adaptezi la diferite situații, să găsești soluții la probleme, aparent, irezolvabile, să devii nonconformist, să te orientezi în spații necunoscute, să interacționezi cu oamenii noi și să obții informații de la ei, va trebui să înveți să convingi locuitorii satelor prin care vei trece, să te ajute să obții cel mai bun rezultat, vei învăța să învingi și, nu în ultimul rând, vei învăța să dansezi hora, odată ce în fiecare localitate, după  realizarea probelor, se va dansa o horă ca pe vremuri, o horă tradițională, cu tot satul.

Te-a intrigat ideea? Completează formularul și transformă-ți această vacanță într-una epică și memorabilă, vara asta devino tu personajul principal și fii premiat pe măsură. În următoarele zile, vom anunța mai multe detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
Mai citește
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente