Elevii de la Asachi te invită vineri la o discuție cu Alex Calancea

alex 2
Foto: haihuicumira.blogspot.com

Elevii de la liceul „Gheorghe Asachi” din Chișinău invită tinerii la o nouă întâlnire organizată de senatul instituției, vinei, 13 mai, cu Alex Calancea.

Evenimentul face parte dintr-o serie de evenimente asemănătoare desfășurate sub sloganul „Asachi Talks”.

Prima întâlnire de acest gen a avut loc la data de 8 aprilie, cu actorul, vlogger-ul, make-up artistul și stilistul, Emilian Crețu. După succesul acesteia, organizatorii nu au întârziat să apară cu o nouă ediție.

„Ne-am propus să readucem în fața tinerilor personalități care-i inspiră. De aceea am hotărât să-l invităm pe unul dintre cei mai buni muzicieni din țară, Alex Calancea.”, ne-a spus președintele Senatului Elevilor, Sorina Solonaru.

Tinerii vor putea să-i pună  întrebările care-i interesează despre viața și cariera artistului. Cei interesați sunt așteptați vineri, 13 mai, ora 14:00, în incinta liceului „Gheorghe Asachi”. Intrarea este liberă.

Alex Calancea este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi basişti de la noi, iar trupa sa, formată din instrumentişti profesionişti, este extrem de solicitată de interpreţii moldoveni. Format în calitate de chitarist în trupa „Millenium”, Alex a colaborat în ultimii ani la proiecte importante cu Dan Bălan şi Natalia Barbu, Geta Burlacu şi Olia Tira, acompaniind sute de concerte.

Urmărește evenimentul și pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente