(foto) Picturile a trei artiști din Moldova sunt expuse la baștina lui William Shakespeare

1
Foto: colaj foto

Galeria Online de Artă Toporaș  participă la Awards and Art & Framing Convention 2016 în calitate de membru al asociației britanice a profesioniștilor la sectorul Artă. 

Galeria reprezintă trei artiști din Moldova, care au fost desemnați recent pentru două categorii. Pentru Best in Show 2016 Award concurează Ghenadie Sontu cu tabloul sau „The Secret”, Gheorghe Tarna cu tabloul sau „Gossip” iar Cezara Kolesnik cu tabloul „Me, You and the Poppy Field”.

unnamed

La evenimentul de astăzi, 7 mai, vor fi anunțați și invingătorii premiului Up and Coming Artist Award pentru care Galeria Toporaș a înaintat printul de artă realizat în baza lucrării „Summer Day” de Cezara Kolesnik.

Expoziția-concurs în Regatul Unit va avea loc între 7 și 8 mai, la Stratford-Upon-Avon, la baștina lui William Shakespeare. Tablourile vor fi expuse, ulterior, publicului la Londra între 15 și 28 mai.

Avantajele unor evenimente de acest profil sunt investirea în artă, oferă posibilitatea de a achiziționat tablourile online, arta devine mult mai accesibilă.

Colecțiile de artă ale artiștilor de pe site-ul Galeriei Fineartmoldova.com reprezintă cele mai reușite tablouri originale, cât și printuri de artă cu imagini ale acestora. Reamintim că tablourile au fost desemnate pentru premii in Regatul Unit: Best in Show si Up and Coming Artist Award.

Mai jos vedeți tablourile celor trei artiști care participă la Awards and Art & Framing Convention 2016.

„The Secret” de  Ghenadie Şonţu

Photo Credit: fineartmoldova.com

„Me, You and the Poppy Field” de Cezara Kolesnik

Photo Credit: fineartmoldova.com

„Gossip” de Gheorghe Ţărnă

Photo Credit: fineartmoldova.com

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente