Horoscop săptămânal 9 mai – 15 mai. Urmează o perioadă tensionată și plină de schimbări

13108942_501525293364063_1174634109_n
Foto: Instagram

Citeşte horoscopul săptămânal 9 mai – 15 mai şi vezi ce ţi-au pregătit astrele pentru perioada următoare.

Horoscop săptămânal 9 mai – 15 mai BERBEC

Începutul săptămânii vine cu câteva schimbări pe plan emoţional. Dacă nu te complaci în stările negative, vei fi bine. Miercuri şi joi vei avea spor la locul de muncă şi ai posibilitatea să te remarci în faţa superiorilor tăi. Nu pleca urechea la răutăţile colegilor, ci concentrează-te pe sarcinile pe care le ai de rezolvat. Doar aşa vei avea de câştigat. Pe plan amoros, lucrurile cam scârţie, pentru că partenerul se simte neglijat. Este timpul să repari lucrurile. În weekend, astrele favorizează activităţile romantice.

Horoscop săptămânal 9 mai – 15 mai TAUR

Ai nevoie de o schimbare de decor. Fie îţi schimbi locul de muncă, dar rămâi în domeniul în care activezi deja, ori optezi pentru o altă carieră, dar importantă este schimbarea de scenariu. Ai tendinţa să te laşi cuprins de rutină şi asta nu e bine. Joi sunt favorizate semnările de contracte sau încheierea unei afaceri. Fii atent la acte înainte de a semna. Spre sfârşitul săptămânii, te simţi extrem de obosit, aşa că ai face bine să te odihneşti. Duminică vei avea o întâlnire plăcută cu familia.

Horoscop săptămânal 9 mai – 15 mai GEMENI

Eşti destul de tensionat săptămâna asta, iar asta ţi-ar putea afecta relaţiile cu cei din jur. Asigură-te că în weekend îţi pui în funcţiune abilităţile de comunicare şi ieşi în oraş cu prietenii. La locul de muncă lucrurile sunt liniştite, dar te nemulţumeşte ceva. Poate ar fi cazul să vorbeşti cu superiorii tăi pentru o mărire de salariu. Pe plan amoros, lucrurile sunt roz. În sfârşit ai găsit pe cineva cu care eşti pe aceeaşi lungime de undă. Nativii singuri vor avea şanse mari să găsească o persoană potrivită dacă ies din casă şi socializează.

Horoscop săptămânal 9 mai – 15 mai RAC

Starea de sănătate îţi cam pune piedici în ultimul timp. Nu ar fi rău să vizitezi un medic şi să vezi despre ce e vorba, ca să scapi de griji. Miercuri se ivesc ocazii de a câştiga nişte bani, în afara locului de muncă. Nu rata ocazia, căci ai fost cam nechibzuit cu banii, iar acum eşti nevoit să reduci cheltuielile. Astrele favorizează investiţiile. Partenerul tău decide să plecaţi într-o scurtă escapadă în weekend, pentru a reaprinde scânteia dintre voi doi. Încarcă-te cu energie şi evită discuţiile, dacă vrei ca totul să decurgă armonios.

Horoscop săptămânal 9 mai – 15 mai LEU

Atitudinea de lider s-ar putea să se întoarcă împotriva ta la locul de muncă, unde unii colegi nu apreciază faptul că faci pe şeful cu ei. Ia-o mai uşor cu directivele. Finanţele tale o cam iau la vale joi şi iar nu ştii pe ce s-au dus banii. Ţine o evidenţă clară a bugetului ca să nu te mai trezeşti în această situaţie şi în viitor. Acest aspect va fi şi subiectul discuţiilor dintre tine şi partener. Trebuie să încerci să îţi asumi faptele şi să nu mai dai vina pe circumstanţe.

Horoscop săptămânal 9 mai – 15 mai FECIOARĂ

Firea ta liniştită o ia razna săptămâna asta. Ai deadline-uri de respectat la birou, partenerul se simte neglijat, iar tu eşti epuizat atât fizic, cât şi moral. Ia-ţi câteva zile libere şi linişteşte-te. Nu te poţi concentra la nimic în felul acesta. Vineri îţi revin energia şi cheful de viaţă la timp, pentru că vor reapărea în peisaj vechi cunoştinţe care ţin să te vadă neapărat. Ai pus bani deoparte, iar asta se simte la buzunar. Partenerul tău va fi extrem de recunoscător dacă îi oferi o mică atenţie.

Horoscop săptămânal 9 mai – 15 mai BALANŢĂ

Este timpul să pui piciorul în prag. Miercuri şi joi sunt favorizate încheierile de afaceri, aşa că nu ar fi rău să îţi revizuieşti contractul de muncă sau să le propui o afacere superiorilor tăi. Vineri vei avea parte de o surpriză. Din punct de vedere al dragostei, stai destul de rău, iar asta te afectează. Eşti epuizat din punct de vedere emoţional. Este momentul să ai o discuţie serioasă cu partenerul, dar ţine minte că există posibilitatea să vă despărţiţi.

Horoscop săptămânal 9 mai – 15 mai SCORPION

Nu-ţi mai stă capul de atâta treabă, dar totuşi reuşeşti să faci faţă sarcinilor din ce în ce mai dificile de la locul de muncă. Colegii de la birou te invidiază. În weekend te poţi relaxa şi ieşi cu prietenii în oraş, mai ales că ai amânat destul de mult timp să te vezi cu ei. Joi, eşti uşor irascibil, dar asta e doar din cauza lipsei de somn. Recuperează timpul pierdut în weekend şi odihneşte-te. Duminică nu uita să le dai un telefon părinţilor tăi, dacă nu ajungi pe la ei.

Horoscop săptămânal 9 mai – 15 mai SĂGETĂTOR

Această săptămână este prielnică pentru a rezolva problemele pe care le ai de ceva timp cu părinţii tăi. Abordează-i cu atenţie şi expune-ţi punctul de vedere, dar încearcă să nu fii agresiv. Sigur se va ajunge la un consens. Pe plan amoros, ai noroc. Vei întâlni o persoană specială, dar depinde de tine cât de departe vrei să duci lucrurile. Locul de muncă nu este de neglijat, căci ai sarcini grele, în special luni şi marţi, aşa că asigură-te că ai parte de suficientă odihnă.

Horoscop săptămânal 9 mai – 15 mai CAPRICORN

Îţi este dificil să te înţelegi cu oamenii din jurul tău săptămâna asta, mai ales în zilele de marţi şi miercuri. Evită discuţiile aprinse, care ar putea degenera în certuri serioase şi, sub nicio formă, nu arunca reproşuri fără să te gândeşti la consecinţe. La birou, te axezi pe activităţile profesionale, iar asta e bine. În weekend, ai puţin timp liber şi ar fi cazul să îţi concentrezi energia rămasă pe relaţiile cu cei dragi. Scoate-ţi părinţii sau partenerul la o masă în oraş, mergi la întâlnire cu prietenii sau la un film.

Horoscop săptămânal 9 mai – 15 mai VĂRSĂTOR

Ţi-ai neglijat sarcinile de la birou, iar superiorii tăi ar putea observa lipsa de atenţie. Începe săptămâna în forţă şi înhamă-te la proiecte mai complexe, pentru a-ţi fi trecute cu vederea scăpările. În viaţa de cuplu, s-ar putea să te irite comportamentul partenerului de viaţă, dar dacă reuşeşti să îţi stăpâneşti ieşirile, totul va fi bine. Prietenii îţi cam duc dorul şi simt că îi eviţi. Programează o ieşire în oraş şi destinde-te alături de ei.

Horoscop săptămânal 9 mai – 15 mai PEŞTI

Fă-ţi curaj să le spui persoanelor din jur ceea ce te deranjează, pentru că nu e nimic greşit în asta, atât timp cât îţi temperezi tonul şi ştii să abordezi problemele delicate. Nu are rost să faci din ţânţar armăsar, aşa că dacă vezi că discuţiile nu duc nicăieri, abandonează ideea. Pune-ţi bani deoparte, căci se anunţă zile în care va bătea vântul prin buzunare şi ar fi indicat să te pregăteşti. Sună-ţi părinţii şi vezi ce mai fac. I-ai neglijat în ultimul timp.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente