(video) Carla’s Dreams a lansat o nouă piesă – „Acele”

13119052_878959185560434_942173718375243319_n
Foto: Photo Credit: Facebook/Carlass Dreams

Trupa Carla’s Dreams revine în atenția publicului cu un nou videoclip, de data aceasta pentru piesa „Acele”. Regizat de Roman Burlaca, videoclipul pune în scenă doi protagoniști care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. La doar câteva minute adăugat pe Youtube, clipul a înregistrat peste 13 000 de vizualizări.

Tot astăzi, Carla’s Dreams organizează la Arenele Romane din Bucureşti un concert live în aer liber, unde își va lansa și cel de-al doilea album din carieră, „NGOC”. În cadrul acestuia, fanii vor putea asculta piese care au înregistrat milioane de vizualizări, cum ar fi „P.O.H.U.I”, „Lumea ta”, „Cum ne noi”, „Sub pielea mea”, „Te rog”, „Aripile”, dar şi o serie de melodii noi.

Photo Credit: Carla’s Dreams Fan Club
Arenele Romane 7 mai 2016 Photo Credit: Carla’s Dreams Fan Club

Carla’s Dreams este un proiect muzical apărut în 2012. Timp de patru ani, fenomenul care se ascunde după mască și ochelari a reușit să aibă single-uri de locul întâi în toate topurile muzicale, colaborări cu unii dintre cei mai cunoscuți interpreți din România și peste 75 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente