(foto, video) Rihanna lansează o colecție inedită de șosete pentru primăvara 2016

Rihanna-Stance-Fenty-Socks-Summer-2016-Lookbook-6
Foto: Photo Credit: sidewalkhustle.com

Șosetele sunt mai elegante ca oricând, și în același timp să le vedem ieșind dintr-o pereche de pantofi era cea mai bună opțiune de modă în anii 2000, însă tendințele fancy cer să fie vizibile acum. Printre celebritățile cele mai la modă, Rihanna a fost întotdeauna foarte vocală cu privire la pasiunea ei pentru ciorapi, așa cum a dovedit în cel de-al treilea parteneriat al ei cu Sock Postura. Acum, în cele din urmă putem face o scurtă incursiune în colecția Rihanna x Stance Sock 2016, care oferă 19 modele de ciorapi.

Mult anticipata colecție Stance Sock a Rihannei a fost prezentată în cel mai bun mod al divei. Într-un clip video, postat pe Vogue on-line, cântăreața Barbadiană ne oferă o privire a noii colecții, accentuând fiecare dintre stiluri cu noul ei single, „Kiss It Better”. Ca și cel mai recent album „Anti”, această colaborare poate fi pusă în vânzare în curând, mai ales având în vedere faptul că o personifică perfect pe artistă în orice mod, de la partea ei misterioasă la atitudinea ei mai casual-chic, sportivă, scrie Fashion365.

Cu o alură pin-up și o parte glumeață, jucăușă, această a treia colecție Stance Sock se joacă cu nuanțe nud, modele strânse pe coapsă, și șosete până la gleznă brodate. Alura baby-doll este puternică în această colecție, care îmbină stilul ei street-chic și atitudinea senzuală, neconvențională.

Vintage pare să ne arate latura cea mai convențională de senzualitate, dar adăugând un fel de punk în alura creațiilor care ar putea merge pur și simplu mână în mână cu o pereche de adidași RiRi x Puma.

Photo Credit: hausofrihanna.com
Photo Credit: metro.co.uk

 

Photo Credit: sidewalkhustle.com
Photo Credit: sidewalkhustle.com
Photo Credit: hausofrihanna.com
Photo Credit: hausofrihanna.com
Photo Credit: sidewalkhustle.com
Photo Credit: sidewalkhustle.com
Photo Credit: sidewalkhustle.com
Photo Credit: sidewalkhustle.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente