(video) Rețeta iubirii și a succesului, de la tinerii „Wine Friendly”

Grill+Vartely
Foto: Rețeta iubirii și a succesului, de la tinerii „Wine Friendly”

Începutul a fost dificil și riscant, cu multă muncă și nopți nedormite, dar curajul de a-și pune în practică ideile revoluționare și de a depăși tiparele le-a asigurat acestor tineri succesul. Sunt mișcați de pasiune, sunt devotați visurilor lor, dar, mai presus de toate, sunt îndrăgostiți.

Cea de-a II-a ediție a programului anual „Wine Friendly” – însemn al calității serviciului de vinuri în restaurante, se desfășoară în luna iubirii și are genericul „wINe LOVE”. Campania inițiată de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), cu susținerea partenerului său strategic, Proiectul de Competitivitate USAID, își propune să continue familiarizarea publicului larg cu noțiunea „Wine Friendly”, încurajând consumul conștient al vinului de calitate în rândul tinerilor.

Astăzi continuăm seria de materiale video cu tineri de succes care sparg stereotipurile: vinificatori, artiști, oameni de afaceri, bloggeri recunoscuți, restauratori și lideri de opinie, care definesc noțiunea de dragoste și vin de calitate, continuând manifestul „Dare to be Wine Friendly!”.

În cel de-al doilea video din cadrul campaniei „wINe LOVE” vă invităm să-i descoperiți pe Ludmila Gogu, director „Chateau Vartely”, Andrei Cibotaru, blogger și fondator finewine.md și Xenia Romanskaia, director „Grill do Brasil” Moldova.

 

Ludmila Gogu, director „Chateau Vartely”: „Începutul a fost complicat, riscant, din start ne-am propus să venim cu un concept nou, inovativ, care ar sparge tiparele. Pentru mine, dragostea este acel sentiment care, ca și vinul, îți lasă o ușoară senzație de amețeală. Vinul unește oamenii, e cel care pune în valoare personalitatea lor și cel care, de fapt, leagă oameni, culturi, tradiții. Pentru că sunt Wine Friendly, vă recomand să descoperiți vinul”.

Andrei Cibotaru, blogger, fondator finewine.md: „Ceea ce fac e mișcat de hobby și în primul rând de pasiune. Dragostea pentru mine este un sentiment mega-complex și este, de fapt, motorul vieții noastre, este ceea ce ne mișcă înainte, iar vinul nu este doar o simplă băutură, care să fie asociată la o mâncare, ci este, în primul rând, o istorie, o legendă, o bucățică din cultura acestei națiuni și a acestui neam. Sunt îndrăgostit de soție, sunt Wine Friendly”.

Xenia Romanscaia, director „Grill do Brasil” Moldova: „Ne-am propus să aducem un format cu totul nou și neobișnuit pentru Moldova – manânci cât dorești. Ce este dragostea pentru mine? E atunci când sufletul cântă, oaspeții zâmbesc. Pentru mine vinul este un produs social și o băutură unică. Eu iubesc vinul și sunt Wine Friendly”.

În perioada campaniei și tu ai oportunitatea unică de a participa la masterclass-uri organizate în localurile „Wine Friendly”, unde vei fi inițiat în arta degustării vinului de calitate de către experți. Mai ai șansa să prinzi un loc la ultimele masterclass-uri organizate în cadrul campaniei.

Dare to be „Wine Friendly”! (Îndrăznește să fii Amic al Vinului!) Urmărește-ne pe pagina de Facebook „Wine of Moldova” (https://www.facebook.com/wineofmoldova/app/785775811544668/), pentru a deprinde cultura consumului conștient al vinului de calitate!

Despre programul „Wine Friendly”

agenda2-200x200

 

Distincția „Wine Friendly” este oferită de Oficiul Național al Viei și Vinului și partenerul său strategic, Proiectul de Competitivitate USAID, celor mai bune restaurante din țară, care, în urma unui proces riguros de selecție, evaluare și perfecționare profesională, primesc Acreditarea de Calitate în Servirea Vinului. Procesul de acreditare a localurilor se desfășoară în conformitate cu standardele de calitate în domeniul serviciului de vinuri, sub egida Asociației Europene a Somelierilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente