Studenții pot participa la ediția aniversară a „International Student Week in Belgrade”

iswib3
Foto: ISWIB

Studenții din întreaga lume se pot înscrie la International Student Week in Belgrade – una dintre cele mai mari conferințe din lume dedicată studenților. Conferința are scopul de a reuni tineri din culturi diferite pentru a discuta despre problemele prezentului și de a face schimb de experiență.

Cea de-a zecea ediție a „International Student Week in Belgrade” (ISWiB) se va desfășura în perioada 17-24 iulie 2016 și va avea sloganul „Generations celebrating innvovations”, ceea ce înseamnă unirea unor scopuri comune pentru o schimbare. Site-ul oficial al conferinței, ISWiB.org, ne relevă că, în acest an, studenții vor putea participa la unul din cele nouă ateliere propuse. Fiecare atelier va analiza o problemă crucială, actuală pentru fiecare țară din lume, iar studenții vor avea misiunea să găsească soluții posibile pentru a rezolva aceste probleme.

 

ISWIB 2015
ISWIB 2015

Temele atelierelor propuse sunt:

#1. ISWiB Mini project – THE ROOTS OF INNOVATION
#2. WORLD MUSIC – Music Workshop
#3. „DO WE SPEAK THE SAME LANGUAGE?” – Video Workshop
#4. A Society of Ice and Fire
#5. Out of clutter, find simplicity
#6. Bionomical feast
#7. The Departed
#8. The Signs Of Acceptance
#9. Work in Progress
#10. The Good, The Bad and The Ugly

 

ISWIB
ISWIB

Cine poate participa?

ISWib este deschisă pentru studenții din toate universitățile europene și va reuni peste 200 de participanți din diferite culturi. Aceștia vor avea posibilitatea să se cunoască în timpul conferinței și să discute o varietate de subiecte, văzute din diferite perspective. Studenții vor avea parte de activități precum: lecturi interactive, ateliere, lucru în grup, discuții, excursii.

Taxa de participare este de 120 de euro și include cazarea, masa și toate cheltuielile atelierelor. Costurile legate de călătoria în Serbia sunt suportate de participant.

Limba oficială de desfășurare a conferinței este engleza.

Data limită de înregistrare este 29 februarie 2015. Înscrierea constă din doi pași: 1. Completarea formularului și 2. Interviu pe Skype, care va avea loc în perioada 1-30 martie.

Formularul de înscriere, îl puteți găsi aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente