Bălți sau Orhei?! Unde se va da cea „mai tare” petrecere de Revelion?

1931325_900402360015055_1588507231263901098_n
Foto: Photo Credit: Natalia Gordienko / Facebook

În ce timp ce autoritățile de la Chișinău, din lipsă de resurse financiare, au renunțat în acest an la tradiționalul concert de Revelion din centrul Chișinăului, edilii de la Orhei și Bălți promit petreceri de neuitat pentru noaptea dintre ani.

La Orhei, primarul Ilan Șor promite că locuitorii orașului vor avea parte de un Revelionul 100 % autohton. Astfel, Primăria orașului, împreună cu organizatorii Târgului de Crăciun Orhei au decis ca în noaptea dintre ani, în piața Vasile Lupu, să cânte în exclusivitate artiști moldoveni.

Cap de afiș sunt „Zdob și Zdub”, care vor ieși în scenă chiar după ora 12. Companie zdubilor vor face Carla’s Dreams, Natalia Barbu, Dara, „Brio Sonores”, Marcel și Cornelia Ștefăneț, Natalia Gordienko, frații Irina și Anatol Bivol. După cum rezultă și din lista de interpreți și formații, repertoriul muzical va fi unul generos – de la etno-folk până la pop-operă.

Concertul de Revelion de la Orhei va începe la ora 22.00 și va dura până la ora 3.00 noaptea. În primele minute ale anului nou, spectatorii vor putea urmări un grandios show cu focuri de artificii. Accesul în piața Vasile Lupu va fi liber.

ny3goldmini

Și la Bălți, în seara de Revelion, se va desfășura tradiționalul concert care are loc an de an. În capitala de Nord, vor evolua Natalia Gordienko, Ionel Istrati și Formația „Lume”. Concertul va începe la ora 22 și va continua până după miezul nopții. După ora 12, Usatîi promite o discotecă în aer liber, care va fi moderată de un DJ renumit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente