(foto, video) Valentina Naforniță a cântat la cel mai important concert de Crăciun din Viena

новый ко
Foto: PC: facebook.com/valentina.nafornita

Soprana moldoveancă Valentina Naforniță a cântat la cel mai important concert de Crăciun al anului – „Christmas in Vienna”. Moldoveanca a cântat alături de alte vedete din opera internațională.

Valentina a ales să poarte o rochie semnată de creatoarea austriacă de modă Lena Hoschek. De asemenea, soprana a purtat rochia designerului vestimentar din Moldova, Valentina Vidrașcu. Vedeta basarabeană a Operei de Stat de la Viena a cântat alături de un grup distins de interpreți un program care a propus publicului creații tematice clasice și populare. Interpreții au bucurat publicul cu piese ale unor compozitori precum: Mozart – „Laudate Dominum”, Handel – „Oh Lovely Pace” sau John Lennon – „Happy Christmas”.

 

PC: facebook.com/valentina.nafornita

 

PC: facebook.com/valentina.nafornita

La sfârștul săptămânii trecute, Valentina Nafornița s-a alăturat unui grup distins de interpreți la Wiener Konzerthaus, pentru anualul concert „Christmas in Vienna”.

De Revelion, interpreta basarabeană a Operei de Stat de la Viena va reveni la Wiener Staatsoper, pentru a cânta Pamina, în „Die Zauberflöte”, Musetta – în „La bohéme” și Norina, în „Don Pasquale”.

 

A short clip from today’s rehearsal ! With the wonderful orchestra and amazing colleagues Angelika Kirchschlager, Piotr Beczala,Artur Ruciński !

Posted by Valentina Nafornita on 17 Decembrie 2015

 

 

De asemenea, aici puteți viziona un reportaj despre concert făcut de televiziunea din Austria.

Soprana Valentina Naforniță a interpretat pe scena operei din Viena și colindul „O, ce veste minunata”. Vezi mai jos superba evoluția a Valentinei:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente