La ce evenimente mergem în Chişinău de Crăciun

christmas-couple-love-Favim.com-340483
Foto: PC: favim.com

De Crăciun fii alături de cei dragi şi petrece original mergând la cele mai frumoase evenimente ce-ţi vor asigura buna dispoziţie şi atmosfera de sărbătoare.

#1. Colinde de Crăciun la Biblioteca „Ovidius”

La biblioteca Ovidius se sărbătoreşte Crăciunul în stil tradiţional. Se organizează un concurs de colinde românești „Flori dalbe de măr”, începând cu ora 12.00. Participă cete de colindători. Veniți și voi! Detalii aflaţi pe Facebook.

 

#2. Ciclo Moșul – Moș Crăciun pe bicicletă

Clubul cicliştilor amatori din Republica Moldova vă invită la o cursă inedită de Crăciun. Dacă vreţi să vedeţi mulţi Moş Crăciuni pe biciclete, vă invităm să veniţi de la ora 13:00 în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Detalii afli pe Facebook.

 

#3. Board Games Night 4

Începând cu ora 19:00 la liceul Socrate (Chișinău, sectorul Râșcani, str. Matei Basarab 5/2) are loc competiţia jocurilor de societate. Pentru înregistrare şi alte detalii legate de organizare accesaţi pagina de Facebook a evenimentului.

 

#4. Concert Harmasar la tipografie

Moș Gerilă se întoarce! La Spălătorie are loc Gerilla metal party Vol 2. În acest an invitații speciali sunt PLUMBUM, care vor deschide marea nebunie începând cu ora 19:00. Detalii afli pe Facebook.

 

#5. VAKULA/Dusty Grooves with EUGEN KARA 

La Tipografia distracţia se încinge alături de VAKULA/Dusty Grooves şi EUGEN KARA, începând cu ora 22:00. Aflaţi detalii pe Facebook.

 

#6. Christmas Party at Kozlovna

De Crăciun petrecem la Kozlovna. Te aşeaptă surprize frumoase şi atmosferă magică. Alătură-te distracţiei începând cu ora 21:00. Detalii afli pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente