(foto) Cele mai noi modele de manichiură pentru sărbătorile de iarnă

page
Foto: PC: colaj #diez

Sărbătorile de iarnă sunt pentru a ne întâlni cu cei dragi, pentru a ne distra, relaxa, dar și un motiv în plus pentru a apela la tendințele de modă ale acestui an. Pe lângă ținută, coafură și machiaj, un alt element esențial al petrecerilor este manichiura.

Fie că preferi culori nude și simpliste, design cu decorațiuni festive sau efecte 3D, #diez ți-a pregătit o galerie de imagini de unde ai putea să alegi modelul care îți place mai mult și, de ce nu, să înlocuiești, să dezvolți sau să inovezi anumite elemente așa încât unghiile tale să arate perfect, la fel ca sărbătorile ce se apropie, de altfel.

Manichiură de Revelion cu efect de artificii

Artificiile sunt un element frecvent al nopții dintre ani. De obicei, baza o constituie oja de culoare neagră, care semnifică cerul pe timp de noapte. „Exploziile” pot avea diferite culori, important este să nu exagerezi, dar să optezi pentru un efect elegant.

 

Modele de unghii cu artificii PC: colaj #diez

Manichiură cu imprimeu de pulover

Manichiura cu imprimeu de pulover este o tendință apărută recent, iar rezultatul este de-a dreptul spectaculos. Crearea unui astfel de efect pe unghiile tale nu este deloc dificilă. Tot de ce ai nevoie este o pensulă cu vârf foarte subțire și multă răbdare.

 

Manichiură tricotată PC: colaj #diez
Manichiură tricotată PC: colaj #diez

Manichiură strălucitoare

Acest tip de manichiură este ideală pentru evenimentele de seară, pentru ieșirile în oraș și petrecerile festive. Pe lângă modelele propuse, te poți juca cu sclipiciul pe unghiile tale, creând alte modele. Efectul cu siguranță te va pune în evidență.

 

Manichiură strălucitoare PC: colaj #diez
Manichiură strălucitoare
Manichiură strălucitoare PC: colaj #diez

Manichiură festivă

Dacă vorbim despre sărbătorile de iarnă, asociem în minte Moși Crăciuni, brazi, reni, fulgi și oameni de zăpadă. Toate aceste elemente putem să le combinăm frumos și pe unghii.

 

PC: fpeople.ro
PC: fpeople.ro
PC: colaj #diez

Pentru ca manichiura să-ți iasă perfect, apelează la tutorialele de pe internet, care îți pot fi de mare ajutor. Găsește modelul potrivit pentru tine și învață să-l produci. Nu trebuie să exagerezi alegându-ți ceva extravagant, pentru că simplitatea este condiția principală a frumuseții. Pentru un look complet de sărbători, nu uita să zâmbești, deoarece zâmbetul este cel mai important accesoriu pentru orice eveniment. Dacă-l porți, frumusețea ta exterioară va fi garantată!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente