(video) Botanica: O tânără a fost violată în debaraua unui bloc de locuit

Рисунок14-700×352
Foto: Violată în debaraua unui bloc de locuit din capitală Photo Credit: Poliția Capitalei

O tânără în vârstă de 25 ani a alertat poliția în seara zilei de 23 octombrie curent, precum că a fost violată de un individ necunoscut, în debaraua unui bloc de locuit din sectorul Botanica al Capitalei.

Respectiv, în cadrul măsurilor speciale de investigații, angajaţii IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au reținut pe urme fierbinți un individ în vârstă de 53 de ani, anterior judecat pentru diverse infracțiuni grave, ispășindu-şi pedepsele timp de 30 de ani prin pușcării.

În cadrul audierilor, victima a relatat toate circumstanțele în care a fost amenințată cu moartea şi violată într-o debara a blocului în care locuiește. Potrivit ei, bănuitul ar fi urmărit-o până la lift, invitând-o insistent la o zi de naștere, însă victima l-a refuzat categoric. Ajungând la etajul opt al blocului, acesta a apucat-o de gât şi a amenințat-o cu moartea în caz ca va striga după ajutor, apoi a forțat-o să întrețină raport sexual cu el în mod pervers. Ulterior, individul i-a sustras telefonul mobil de model „Samsung Galaxy S II” şi a dispărut de la locul crimei.

Astfel, în temeiul declarațiilor făcute de victimă şi a probelor acumulate preliminar, polițiștii l-au reținut pe bănuit pe un termen de 72 de ore în Izolatorul de Detenţie Preventivă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. Ulterior, fiind adus în instanța de judecată pentru a i se aplica măsura de reprimare sub formă de arest, judecătorii au decis ca acesta să fie cercetat penal pentru viol, acţiuni violente cu caracter sexual, acţiuni perverse şi furt în stare de libertate.

Dacă instanța de judecată îl va găsi vinovat de cele incriminate, atunci individul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 12 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente