Șampanie de 500 de euro sticla, camere de hotel de 660 de euro pe noapte și note de plată care ajung până la 100.000 de euro. Atât costă, de regulă, distracția la stațiunile de odihnă din Saint Tropez.

Pe una dintre cele mai scumpe plaje ale regiunii Nikki Beach a fost observat fiul fostului premier al Republicii Moldova, Luca Filat. Pe pozele publicate pe rețeaua de socializare Facebook se poate observa că tânărul, care acum are 19 ani, în compania prietenilor se stropește cu șampanie și nu cu una oarecare, ci cu„Dom Perignon”, valoarea căreia este de 500 de euro, conform pricelist-ului publicat pe site-ul oficial al stațiunii. Din imaginile de mai jos identitatea tânărului este confirmată prin comentarii chiar de prietenul său Yurii Pervac, cu care apare în poze, scrie site-ul postului de televiziune MBC.

Untitled-1-2

Untitled-2

Pare și mai neobișnuit faptul că luxul, pe care și-l permite fiul lui Vlad Filat nu se termină doar cu vacanțe pe picior larg. Pe câteva poze, publicate pe Facebook de prietenul său, Yurii Pervaca, se observă că Luca Filat poartă articole vestimentare, la care tinerii din Moldova nici nu îndrăznesc să viseze, cum ar fi curea Zilli, brand a căror curele costă aproximativ 3.500 de euro.

a60864ed88cd344905582bc68534eebb

Nikki Beach este considerată una dintre cele mai luxoase plaje din lume, vestită prin programul său activ de enetertainment, ce combină cluburi, restaurante de cinci stele și cele mai scumpe magazine de haine.

Este locul preferat pentru odihnă a celor mai vestite vedete din lume. Pe pozele publicate pe pagina oficială Nikki Beach Saint Tropez se regăsesc actorii Halle Berry, Nicole Kidman, Ryan Gosling.

fd363f9e2850c2dcdc29026cbd33e4b5

Reamintim că joi, 15 octombrie, Parlamentul i-a retras imunitatea deputatului Vlad Filat, cu votul a 79 de deputaţi, din 101, la cererea procurorului general, Corneliu Gurin. Procurorii anticorupţie îl acuză pe Filat de corupţie pasivă şi trafic de influenţă în raportul cu primarul orașului Orhei, Ilan Șor, care a depus un autodenunț.

Pe lângă faptul că, pe parcursul anilor 2010-2014, Șor i-a acordat mijloace financiare ce nu i se cuvin, în sumă totală de 250 de milioane de dolari SUA, acesta iar fi deschis un card bancar pe numele lui Tudor Negru, care este șeful pazei lui Șor, și care a fost suplinit cu 400.000 de euro. Cardul a fost transmis lui Vlad Filat. Ulterior, Șor a aflat că Filat l-a transmis copiilor săi care își fac studiile în Elveția, iar banii au fost cheltuiți. „Pe cardurile bancare deschise la Unibank a fost deschis unul pe numele lui Tudor Negru, seful pazei mele, au fost acordate in numerar aproximativ 400.000 de euro, iar cardurile bancare i le-am dat lui Vlad Filat, prin urmare afland ca el le-a transmis copiilor sai, care se afla peste hotare, unde au si fost cheltuiti banii. Acest lucru poate fi confirmat de catre Tudor Negru”.