Tinerii Moldovei invită toți elevii și studenții într-o excursie cu trenul „Unirea” la Iași

unirea
Foto: Cu Unirea la Iași

Mișcarea Civică Tinerii Moldovei invită toți elevii și studenții într-o excursie cu trenul „Unirea” la Iași. Pe lângă un drum distractiv încolo și înapoi, va fi organizată o excursie captivantă prin Iași.

Pasionații de shopping vor avea alternativa de a dedica ziua cumpărăturilor la mall-urile din oraș, unde toate brandurile mari ale lumii sunt prezente, iar prețurile sunt mai accesibile decât la Chișinău!

Prin această inițiativă, Tinerii Moldovei își doresc să promoveze noua cursă Chișinău-Iași, care, din păcate, la lansare, s-a bucurat de puțină popularitate. Autoritățile au organizat prima cursă mai mult pentru politicieni, decât pentru cetățenii de rând, ratând astfel un moment simbolic. Ca urmare, primul tren renovat spre Iași a fost gol. În ziua în care Tinerii Moldovei vor organiza deplasarea, trenul va fi plin.

Deplasarea va avea loc sâmbătă, 31 octombrie, ora 6.47, de la Gara Feroviară din Chișinău. Biletul dus-întors va costa 210 MDL. Acest preț conține o reducere de 20% oferită de Căile Ferate. Înscrierile se fac direct la sediul TM (Casa Presei, oficiul 334) sau la telefon – 067440200.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente