Călătorește și cunoaște-ți țara împreună cu Tinerii Moldovei

slids3
Foto: Descoperă țara alături de Tinerii Moldovei PC: tinerii.md

În această vară îți vei reinventa viața alături de Tinerii Moldovei. Nimic din ceea ce știi tu despre distracție și adrenalină nu se compară cu ceea ce va pregăti echipă acestora.

Trăiește o experiență singulară, care contează cu adevărat – două săptămâni pentru istorie. Întâmplări, oameni și locuri de neuitat așteaptă să fie descoperite.

Ești gata să mergi în călătoria vieții tale alături de Tinerii Moldovei? Dacă da, formularul de înscriere este anume pentru tine!

În perioada 5 – 12 iulie mișcarea civică pornește în drumeție pe traseul Chișinău – Ungheni – Iași – București. Apoi urmează zone diferite din România în intervalul 13 – 20 iulie: Delta Dunării, Marea Neagra, Munții Carpați, Valea Prahovei, Transfăgărășan, Bucovina și altele, pentru a vedea cu ochii proprii ce înseamnă UNIREA. Întoarcerea din aceste locuri minunate este programată pe 20 iulie.

„Nimic nu va mai fi la fel pentru tine după întoarcere”, promit Tinerii Moldovei. „Sunt momente, experiențe care îți schimbă viața. Nu rata acest Marș – este exact un astfel de eveniment. Vino cu noi, trăiește două săptămâni de neuitat și rescrie istoria ta și a Țării așa cum vrei tu!”

Taxa de participare* este de 999 MDL** și reprezintă contravaloarea mijloacelor de transport folosite pe parcursul celor 15 zile. Cei care achită taxa de participare au acoperite, de asemenea:

# cheltuielile din Marșul lui Ștefan cel Mare,
# acces liber la concerte și obiective turistice,
# masă pe tot parcursul celor 15 zile,
# cazare non-convențională în prima săptămână și convențională în a doua.

Pentru a te înscrie, completează formularul aici.

Pentru cei care vor merge cu Tinerii Moldovei doar până la Prut în perioada 5 – 12 iulie, toate detaliile se găsesc aici.

*membrii cotizanți Tinerii Moldovei și ai celorlalte organizații din Blocul Unității Naționale, precum și participanții Academiei Tinerilor Integri plătesc numai jumătate din taxa de participare.

**Taxa de participare poate fi plătită până pe 25 iunie cel târziu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente