(video) Tinerii Moldovei au relansat campania de informare Unirea Înseamnă

10405629_1637468319822469_6930051893732928414_n
Foto: Unirea Înseamnă... PC: Facebook/Unirea înseamnă

Mișcarea Civică TINERII MOLDOVEI a lansat astăzi, 24 martie 2015, în cadrul unei conferințe de presă, campania de informare Unirea Înseamnă.

Au fost prezentate toate acțiunile legate de ziua de 27 martie, precum şi noile clipuri video ale campaniei de informare vizuală:

# Unirea înseamnă stabilitate bancară

# Unirea înseamnă justiție independentă

Astfel, Unirea Înseamnă „să te poți duce cu economiile de-o viață la orice bancă și să le poți depune în siguranță fără riscul de a le pierde din cauza inflației sau a devalorizării”, afirmă Petrișor Peiu, expert economic. Totodată, Unirea înseamnă „o țară în care pentru corupție ajungi la pușcărie”, precizează Cristi Danileț, judecător la Consiliul Superior al Magistraturii.

„Asistăm, în ultima perioadă, la un atac raider asupra bunăstării și siguranței populației Republicii Moldova. Anume din acest considerent, cele două spoturi noi vorbesc despre siguranța economică și justiția corectă din România. Unirea Înseamnă siguranța în ziua de mâine”, a menționat Anatol Ursu, membru al Mișcării Civice TINERII MOLDOVEI, în cadrul conferinței de presă.

 

... o viață mai bună PC: Facebook/Unirea înseamnă
… o viață mai bună PC: Facebook/Unirea înseamnă

Unirea mai înseamnă și cultură, afirmă TM. Astfel, organizația propune locuitorilor din Bălți și Cahul două evenimente culturale organizate în parteneriat cu Institutul Cultural Român. Astfel, pe data de 26 martie, va avea loc spectacolul „Pasărea măiastră – Maria Tănase”, susținut de Adriana Trandafir, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Bălți, iar pe data de 27 martie la Cahul.

Totodată, pe data de 29 martie, la ora 14:00, TINERII MOLDOVEI vor participa la Marea Adunare Tricoloră, organizată de Acțiunea 2012, pentru a spune că Unirea înseamnă același tricolor.

###

Campania Mișcării Civice TINERII MOLDOVEI, cu genericul „Unirea Înseamnă”, are scopul de a informa cetățenii Republicii Moldova cu privire la beneficiile și importanța Unirii și cuprinde o serie de evenimente şi clipuri menite să le prezinte oamenilor ce va însemna Unirea Republicii Moldova cu România.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente