Reîncep serile de Trivia Quiz de la Ce? Unde? Când?: Primul joc, luni, 26 octombrie

trivia
Foto: Trivia Quiz

Luni, 26 octombrie 2015, începem o mini-serie de jocuri Trivia Quiz. Primul joc este organizat de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în parteneriat cu asociația Little People Moldova și poartă un caracter de binefacere.

Locație: Pizza House (sectorul Râșcani, bd. Moscova 14/1)

Data: Luni, 26 octombrie 2015. Întâmpinarea echipelor de la ora 18.30, începutul jocului de la ora 19.00 (durata jocului – 2-2,5 ore)

Echipe: de până la șase jucători

Taxă de participare: 200 lei/echipă. Echipele care se vor înregistra prin comentariu la evenimentul de pe facebook sau în știrea de pe cuc.md până sâmbătă, 24 octombrie 2015, ora 24.00 vor beneficia de o reducere și vor achita doar 150 de lei.

Descriere joc


# Jocul este o competiție între câteva echipe.

# Sunt 70 de întrebări distribuite în șapte runde tematice (la jocul final – 100 întrebări/8 runde).

# Rundele sunt grupate în patru secțiuni: rundele 1-2, 3-4, 5-6 și 7. Răspunsurile sunt colectate după fiecare secțiune, deci pentru 20 sau 10 întrebări. Răspunsurile sunt notate pe fișele prestabilite și distribuite de către organizatori.

# Întrebările sunt citite și în același timp afișate pe ecranul de proiecție. Unele întrebări conțin imagini sau melodii.

# Timpul atribuit pentru fiecare întrebare este de 30-60 secunde, însă echipele pot reveni la discutarea unor întrebări precedente până la colectarea fișelor cu răspunsuri.

# Tipologia întrebărilor: sunt întrebări mai simple și, de obicei, mai scurte decât cele de Ce? Unde? Când? Multe dintre ele necesită cunoștințe în unele domenii, dar în majoritatea cazurilor pot fi răspunse și logic.

# O regulă specială este „jokerul” care este utilizat la una dintre runde. Folosirea acestuia trebuie să fie anunțată de echipă înainte de startul rundei, iar efectul este dublarea rezultatului pentru runda respectivă.

# Clasamentul final se face în baza punctelor acumulate, iar în caz de egalitate, sunt avantajate echipele care au obținut un rezultat mai bun în oricare dintre runde.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente